MLÁDEŽ: Dívky Rakovníka na borce z Nového Strašecí nestačily

0

V rámci nadstavby starších přípravek sehrály dívky FKR duel s Novým Strašecím. Po vítězném zápase s Hředlemi je tak čekal soupeř jiné úrovně, což se od samého začátku v zápase projevilo, byť tým dívek vedl. Úvodní gól byl ale jediným, a tak si kluci odvezli zaslouženě po vysoké výhře všechny body domů.

FK Rakovník - Nové Strašecí 1:11 (1:3)

 

Sestava FKR:  Pešková – Tvrzová, Fenclová, Vopatová, Ptáková – Urbanová, Čechová – Lentesová, Nováková, Krobová, Valdhansová. Trenéři: Tomáš Pešek a Marek Tvrz.

 

Tomuto zápasu předcházel ze strany dívek kratší trénink, na který navázal samotný zápas. Do něj holky vstoupily dobře, když se radovaly po autovém vhazování. To bylo ale bohužel vše, neboť kromě ojedinělých šancí jím kluci z Nového Strašecí nic nedovolili. Na straně hostí byla vidět velká kvalita, která se ukázala především ve druhém poločase, kdy bylo jen otázkou, kolikrát svěřenci Martina Bláhy ještě udeří.

 

Domácí celek nepředvedl jeden z nejlepších výkonů a byl po zásluze potrestán. Trenér Nového Strašecí a zároveň i aktivní fotbalista tohoto klubu musel být po utkání s výkonem svých svěřenců spokojený. Na straně trenérů FKR panovaly opačné pocity. Zápas odřídil zkušeně sudí Rudolf Tichý.

 

Zápas si můžete prohlédnout v galerii od Jana Valdhanse a více k utkání včetně ohlasu trenéra se dozvíte na oficiálních webových stránkách FKR spravovaných Martinem Krobem.

 

V sobotu čeká rakovnické fotbalistky 1. kolo v rámci nadstavbové části dívčí přípravky v Uhříněvsi u Prahy. Na podzim se v rámci této soutěže holky střetly turnajově s Bohemians, Slavií nebo Viktorií Plzeň. Nyní je čekají opět klokani, dále Hradec Králové a Sokol Třebeš.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou