NEJ VÍKENDU: Neskutečný finiš - zápas srovnali díky brankám v 86., 88. a 90. minutě!

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu!

DEBAKLY VÍKENDU

1:16 FC Svratka Brno C - FK SK Bosonohy B (Brno - město | III. třída) 

15:0 Slovan Frýdlant C - Bílý Potok (Liberec | III. třída Sever)

 

DIVÁCI

575 diváků 1. BFK Frýdlant nad Ostravicí - SFC Opava B 0:1 (Divize E)

Téměř šest set diváků si nenechalo ujít divizní souboj, domácí fanoušci ale odcházeli zklamáni.

 

KANONÝR VÍKENDU – 7 GÓLŮ V ZÁPASE

Martin Košátko zazářil v zápase III. třídy okresu Šumperk Líbivá – Písařov. Písařovská obrana si s ním vůbec nevěděla rady a Košátko měl hlavní podíl na domácí výhře 8:4. Vstřelil totiž sedm gólů Líbivé, až poslední, osmý gól, přenechal spoluhráči. 

 

DIVOČINA VÍKENDU

Maximem víkendu tentokrát byly tři udělené červené karty, například v případě, o kterém už jsme informovali. Zajímavý karetní mariáš ale rozhodčí rozehrál i v utkání ČFL TJ Jiskra Domažlice - Olympia Radotín, kdy žlutě napomínal hned třináct různých fotbalistů.

 

OBRATY A PŘESTŘELKY VÍKENDU

Z 3:5 NA 9:5 

V zápase Pouzdřan s rezervou Charvátské Nové Vsi vedli domácí už 4:1, poté ještě 5:3, ale ve druhém dějství přišel naprostý kolaps. Hosté šesti góly v řadě otočili skóre ve svůj prospěch.

 

NESKUTEČNÝ FINIŠ

Ve třetí třídě Kutnohorska hostující Vlkaneč vedl 4:0 na hřišti Bílého Podolí, poločas ovládl výsledkem 5:1. Domácí pak sice snížili na 2:5, ale když tento stav platil i pět minut před koncem, zdálo se, že Vlkaneč si v klidu odveze tři body. Pak to ale přišlo. Domácí skórovali v 86., 88. a 90. minutě a srovnali na konečných 5:5! Slabou útěchou byl pro hosty zvládnutý penaltový rozstřel.

 

ČTYŘI GÓLY VE ČTYŘECH MINUTÁCH

Diváci se nenudili ani v I.B třídě sk. C Ústeckého kraje. Tam se totž Nové Sedlo utkalo s Baníkem Březenecká Chomutov. První poločas skončil divokou remízou 3:3, ale to ještě nebylo nic proti událostem z druhé půle. Domácí dali v 74. minutě na 4:3, hosté ale neváhali a po rozehrání ihned srovnali v 75. minutě. Uběhlo pár sekund a Nové Sedlo opět vedlo, tentokrát 5:4. Baník ovšem neskutečnou čtyřminutovku uzavřel svým gólem na 5:5! U tohoto výsledku už do závěrečného hvizdu zůstalo.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou