HVĚZDY V PRALESE: Tomáš Řepka se v zápase za béčko Hostivaře zranil!

0

Bouřlivák Tomáš Řepka odkulhal ze hřiště. Lafatovi to pálí i na jaře a míří s Olešníkem do divize! Petr Švancara si svoji premiéru v dresu Startu Brno asi představoval jinak a Richard Kalod nastoupil s maskou!

Tomáš Řepka nastoupil po přestupu z Čelákovic ke třetímu utkání za béčko Hostivaře a skončilo pro něj neslavně, když ve 27. minutě opustil kvůli svalovému problému hřiště. Zápas v rámci 1.B třídy skončil po výsledku 1:1 dělbou bodů. „Nepůjde to. Už jsem starej,“ prohodil bouřlivák Řepka dle isport.cz při odchodu ze hřiště.

 

David Lafata nazul střelecké kopačky i na půdě Českého Krumlova, kde jeho Olešník vyhrál jednoznačně 3:0 a s velkým náskokem vévodí tabulce Jihočeského krajského přeboru. Někdejší ligový kanonýr se s dalšími dvěma hráči dělí o čelo tabulky střelců s patnácti brankami po sedmnácti odehraných kolech.

 

Petr Švancara na konci zimní přípravy opustil Bohunice a posílil ambiciózní Start Brno. V prvním jarním kole na půdě Rusínova televizní expert odehrál 32 minut, ale prohře svého týmu o dvě branky nezabránil.

 

Exligisty protkané Zbuzany padly na půdě rozjeté Souše. Hostům nepomohli Radek Šírl, Mario LičkaRichard Kalod ani střídající Marek Kincl. Souš vyhrála 3:1 a bodově se dotáhla na svého víkendového soka. Richard Kalod do zápasu nastoupil s maskou! Ze zápasu přinášíme fotogalerii, reportáž a ohlas domácích!

 

Jiří Novotný i ve svých 48 letech řídí defenzivu Vestce. Jeho tým ve druhém jarním kole vyhrál jednoznačně na půdě SK Doksy. Novotný odehrál celé utkání.

 

V rámci MSFL se utkal Frýdek-Místek s Velkým Meziříčím. Domácí do hry postavili exligové útočné duo Adam VaradiVáclav Vašíček. V dresu hostí se objevili Pavel Mezlík s Petrem Dolejšem. Domácí nakonec vyhráli 2:0 i díky penaltě, kterou ve 4. minutě proměnil Varadi. Ze zápasu přinášíme reportáž a ohlas z domácího tábora!

 

Blansko se ve druhém jarním divizním kole vrátilo na vítěznou vlnu. Pomohly jim k tomu výkony exligového gólmana Martina Doležala, obránce Radka Buchty, futsalového reprezentanta Ondřeje Paděry a střelce Michala Ordoše. Ten Blansko posílil v zimní pauze a trefil se i ve druhém zápase. Blansko porazilo Lanžhot 3:0. Ze zápasu přinášíme fotogalerii, reportáž a ohlasy obou trenérů!

 

Rezerva Jíloviště v rámci pražské třetí třídy remizovala 2:2 se Slavojem Davle. V dresu domácích nastoupili Horst SieglIvo Ulichem a právě druhý jmenovaný v 89. minutě proměněnou penaltou zajistil domácím bod.

 

Rudolf Otepka nastoupil v dresu Vodňan na půdě SK Lhenice. Jeho týmu se však nedařilo a prohrál 4:2. Ze zápasu přinášíme fotogalerii, reportáž a ohlas ze strany domácích!

 

Lety si v rámci středočeské 1.B třídy poradily s Rudnou. V domácím dresu představil gólman Radek Sňozík a hru domácího celku dirigoval středopolař Marek Jarolím. Lety vyhrály jednoznačně 7:0 (3:0).

 

Ořechovskému Sokolu nepomohla ani přítomnost bývalého krále střelců 1. ligy Jiřího Kowalíka. Poslední Újezdec na jeho hřišti vyhrál rozdílem třídy a svému soupeři se přiblížil na dostřel.

 

Zapomněli jsme na někoho? Tak nám dejte vědět na info@fotbalunas.cz! Hledáme nejen bývalé fotbalisty, ale také třeba herce, zpěváky a osobnosti veřejného života, které můžeme o víkendech spatřit bojovat v dresu v některé z nižších soutěžích České republiky. Děkujeme za vaše tipy!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou