NEJ VÍKENDU: První hrál na hřišti posledního. Skončilo to kanonádou 18:0!

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu!

KANONÝŘI VÍKENDU – 7 GÓLŮ V ZÁPASE

Hned dva střelci se o víkendu zaskvěli sedmigólovým kouskem. Sedm kulí nasypal Ondřej Páv z Poříčí do sítě  Vykáně při výhře 13:1, a to pozor, v žádném „pralese“, ale  v krajském přeboru Středočeského kraje!

Radonický Ivo Klier pak sedmi góly zatížil konto Sluštic v nejnižší třídě okresu Praha – východ. Radonická rezerva zvítězila 16:0.

 

DEBAKLY VÍKENDU

16:0 - TJ Slavia Radonice B - Sluštice

13:0 -  FK Dolní Životice - TJ Sokol Sosnová

13:1 -  SK Posázavan Poříčí n. S. - FK Čechie Vykáň

 

0:18 - MSK Trmice - SK Plaston Šluknov: První proti poslednímu a byl z toho debakl víkendu…

0:11 -  FK Šatava - FC Slovan Rosice B

 

DIVÁCI

MSFL, ze které přinášíme na fotbalunas.cz podrobné informace, tento víkend táhla. Hned na dvě utkání této soutěže zamířilo téměř sedm stovek diváků.

685 divákůSK Líšeň - MFK Vyškov 

685 divákůMFK Frýdek-Místek - FC Velké Meziříčí 

 

DIVOČINA VÍKENDU

3 ČK + 9 ŽK 

Veleň - TJ Spartak Čelákovice

V nejnižší třídě okresu Praha - východ se musel rozhodčí pořádně ohánět... Nakonec poslal do sprch trojici hráčů, nešetřil ani žlutými napomenutími.

 

PŘESTŘELKA

FC Miškovice - AFK Slavia Malešice 7:5 (Praha | 1.B třída sk. A)

Malešický útočník Kovalov byl při chuti a nasázel domácím čtyři branky, hlavně díky němu se tak hosté dostali postupně do vedení až 5:2. Jenomže Miškovice nic nezabalily a z 2:5 otočily ve druhé půli na konečných 7:5. Obrat jako řemen!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou