Chceme se udržet na bedně, zní po hubených letech z týmu FK Hlubočky

0

Zeptali jsme se týmu FK Hlubočky na pár otázek, týkajících se zimní přestávky. S čím vyhlíží jarní odvety?

Jste spokojeni s průběhem zimní připravy?

Zimní příprava byla celkem dlouhá a náročná. Pozitivem je, že ji absolvovala většina hráčů celou a bez zranění. Zahájili jsme ji 10.1.2019 a do dnešního dne máme zasebou 18 tréninků + 5-ti denní soustředění v Loučné nad Desnou a 4 přípravná utkání.

 

Bylo přes zimní přestávku něco, na čem jste potřebovali zapracovat oproti hernímu představení z podzimu?

Jelikož nám podzim vyšel nad očekávání dobře po všech stránkách, tak jsme se v přípravě soustředili hlavně na udržení podzimní herní kvality a fyzické kondice. Jedinou kaňkou je o 1 den předčasné ukončení soustředění z důvodu onemocnění mnoha hráčů.

 

Přivítali jste přes zimní přestávku nějaké nové posily do vašeho týmu?

Posily zatím žádné nejsou.

 

Tři body na druhé místo, deset bodů na první místo - to není úplně špatná výchozí pozice do jarní části sezóny. Co myslíte, že je potřeba udělat pro to, abyste se posunuli minimálně na druhé místo?

Co očekáváme od jara? Po několika slabých letech hrajeme konečně o čelo tabulky a bylo by super se udržet na "bedně". Zázemí máme nadstandardní, tréniky kvalitní, takže snad si udržíme formu a štěstí i na jaře. Ovšem stejně jako můžeme povyskočit v tabulce výš tak se i propadnout dolů. Je to jen fotbal a ten nemá logiku, jak můžeme každý týden sledovat i v 1. lize. (úsměv) Velkým přáním je přilákat na náš Hombok stadium více diváků. Jak domácích, tak i přespolních.

 

AUTOR: Tomáš Vodička


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou