Jívoví na Memoriálu Stanislava Ochrany na stupních vítězů!

0

V Borech bylo v sobotu16.března a neděli 17. března velmi rušno. Na memoriálu Stanislava Ochrany bylo vidět za dva dny 20 týmů z okresu Žďár nad Sázavou. Bylo vidět množství branek a rozdáno spoustu medailí.

Jaro nám začíná pěkně zvesela! Na víkendovém memoriálu Stanislava Ochrany v Borech jsme se umístili na bedně! A to rovnou ve dvou kategoriích!
Naše U10 se s nikým moc nepárala a po suverénní cestě turnajem obsadila první místo. Krása střídala nádheru a pro Honzu Pospíšila nebyl problém vystřílet si korunu krále střelců! 
Úspěch zaznamenala i U8, která po těžkých zápasech vybojovala bronz! Radost nám dělali všichni hráči, pochvalu zaslouží především Péťan Malec který vstřelil všechny čtyři góly. 
Děkujeme všem hráčům za reprezentaci klubu! Jsme na vás hrdí! 

FC Santus Jívoví


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou