Nevšová v generálce podlehla Újezdci u Luhačovic, v neděli ji čeká valašské derby ve Štítné nad Vláří

0

Nováček Zlínského Krajského přeboru TJ Sokol Nevšová má za sebou pestrou zimní přípravu a za porci přípravných utkání by se nemusel stydět ani leckterý třetiligový celek. V generálce však Nevšovjané nestačili na Újezdec u Luhačovic, kterému podlehli 2:3, když po půli vedli o dvě branky.

  Nejlepším střelcem v přípravě byl podle očekávání kanonýr týmu Václav Tomšů, který v podzimní části vstřelil soupeřům patnáct branek a figuruje v tabulce střelců KP na druhém místě za skaštickým Zdeňkem Konečníkem. V neděli se Nevšová představí od 15,00 hodin ve valašském derby na půdě Štítné nad Vláří, která jí má ale z podzimní části co vracet, neboť v Nevšové naprosto vyhořela a odjela se čtyřbrankovým debaklem.     "Přípravu jsme zahájili už 20. ledna zápasem ve Vsetíně a následovalo dalších devět přípravných utkání. Z těch jsme nakonec třikrát prohráli, jednou remizovali a ve zbytku duelů zvítězili. Sehráli jsme zajímavé duely i na mezinárodní úrovni s mužstvy z Rakouska i Slovenska. První mistrovský zápas sehrajeme ve Štítné nad Vláří, tento duel bude zajímavý tím, že v naší bráně nastoupí odchovanec soupeře Pavel Vaculík, který nahradil našeho gólmana Branislava Žilku, který se dohodl na angažmá v druholigové Dubnici nad Váhom", hodnotí přípravu předsedkyně nevšovského klubu Ivana Urbanová. Další naše případné posily si zatím nechám pro sebe, neboť po podzimu nastal u nás určitý pohyb v kádru a uvidíme, jak se naši noví hráči s těžkým duelem ve Štítné nad Vláří nakonec popasují", dodala šéfka nevšovského fotbalu.                                                                          

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou