Třináct gólů v přípravě Strakonic s Lomem! Domácí předvedli parádní obrat

0

Junior se nevzdal a v posledních minutách strhnul výhru na svou stranu.

9.3.2019 – 15,30 hod. na umělé trávě ve Strakonicích

Junior Strakonice – Lom u Tábora  7:6 (2:1)

Sestava Junior : Lízal ( 60 min.Fiřt ) – Baloušek J. ( 60 min. Kočí ), Kostka M., Zelenka, Kočí ( 45 min. Kratochvíl ) – V. Šrámek, Šrámek M., Němeček, Baloušek P.  – Zušťák ( 60 min. Máška ), Máška ( 45 min. T. Kostka )

Pro Strakonice to byl další přátelský zápas s aspirantem na postup do divize v čele se zkušeným Janem Šimákem. Z obou stran se hrál útočný fotbal a také si oba týmy vypracovaly během zápasu velké množství brankových příležitostí a diváci si přišli na své. Již v první minutě hosté křižnou střelou těsně minuli domácí svatyni. V 5 minutě Zušťák při zakončení zaváhal. V 8. minutě Máška v dobré pozici dal do brankáře. V 11. minutě šel hostující útočník sám na Lízala a ten ho vychytal. V 15. minutě Kočí odražený balon na vápno poslal zpět za záda brankáře 1 : 0. Ve 20. minutě hostující hráč ve slibné pozici trefil dobře vyběhnuvšího Lízala. V 31. minutě pěknou akci po pravé straně a přesným centrem V.Šrámka zakončil P. Baloušek 2 : 0. Ve 34. minutě po trestném kopu ze strany si sráží domácí střelu do vlastní sítě - 2 : 1. Ve 38. minutě prudkou střelu z vápna se štěstím Lízal vykopl nohama.

 

Druhý poločas domácí úvod již tradičně jako utkání předešlá  zaspali a hosté ve 49. minutě z brejku vyrovnávají 2 : 2. V 51. minutě Zušťák z dobré pozice po centru V. Šrámka dává těsně vedle. V 53. minutě po obléhání branky jdou hosté do vedení 2 : 3. O 2 minuty později opět rychlým brejkem hosté navyšují na 2 : 4. V 56. minutě přišla nejhezčí akce zápasu, kdy na půlce hřiště hlavou našel Kratochvíl T. Kostku, který z jedný vybídl P. Balouška a ten ranou pod víko snižuje na 3 : 4.  V 70. minutě po našem rohu hosté podnikli další rychlý brejk a navyšují na 3 : 5. Další branku Junior inkasoval v 75 minutě - 3 : 6. V 76. minutě domácí Máškou snížili na 4 : 6. Mezi 77. a 79. minutou se dostal do dvou pěkných zakončení T. Kostka, ale na gól nedosáhl. To si vynahradil v 85. minutě hlavou po centru Němečka a snižuje na rozdíl jediného gólu 5 : 6. To ovšem nebylo všechno z domácí strany a tím hosty dost pro ně nečekaně zaskočili, když v 87. minutě P. Baloušek završil svůj hatrik a z úhlu vyrovnal na 6 : 6. V poslední minutě Máška dokončil zvrat utkání a dává vítězný gól na 7 : 6. Utkání řídil Jaroslav Hodánek ml.

Autor: Cibulka Jiří

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou