Fotbalisté Košutky obdarovali dětské pacienty plzeňské nemocnice

0

Krásné gesto učinili fotbalisté Košutky. Ti totiž za výtěžek z klubového plesu, který proběhl v listopadu, nakoupili dary pro dětské pacienty Urologické kliniky FN Plzeň. Konkrétně se jedná o jídelní židličku pro nejmenší, židle, stoličky a na hraní bude dětem sloužit houpací štěně, kočička a hrací domek s míčky.

„Hned od začátku jsme se v úzkém organizátorském tříčlenném kruhu jednoznačně shodli, že někoho obdarujeme. Volba padla na nemocnici,“ píše se na klubovém Facebooku. Košutečtí fotbalisté na dobrou věc investovali peníze, které jim zbyly po vyúčtování klubového plesu.  Ten se konal 16. listopadu loňského roku. „Chtěli jsme zpříjemnit pobyt alespoň malým dětem a maminkám a po domluvě s Fakultní nemocnicí nakoupili potřebné věci pro urologickou kliniku FN Bory,“ stojí na facebookové stránce Košutky.

 

V klubu se už navíc pomalu připravuje třetí ročník plesu, který proběhne tentokrát 30. listopadu. Tak uvidíme, zda v příštím roce nedojde na něco podobného.

 

My každopádně dáváme Košuteckým velký palec nahoru!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou