TIP EXPERTA na 17. kolo - IV. třída, skupina A - okres Vyškov

0

Expertem na 17. kolo IV. třídy, skupiny A se stal hráč TJ Sokol Ježkovice - Jan Hampl.

 

TJ Kroužek B : FK Pustiměř B – Tip 2

 

I když Kroužek v minulém kole deklasoval Brankovice vysoko 5:0, tak v tomto zápase očekávám výhru hostí. Těm se vydařil i minulý zápas s Nesovicemi., přestože šli do kabin za nepříznivého stavu 1:2.

 

TJ Sokol Brankovice B : TJ Velešovice B – Tip 2

 

V tom to zápase věřím ve výhru hostí, protože Brankovice si z minulého kola odvezli z kroužku debakl 5:0. Hosté však remizovali s prvními Dědicemi, a proto favorizuji právě je.

 

TJ Sokol Dědice B :  TJ Sokol Rychtářov – Tip 2

 

Tento zápas bude podle mého názoru nejatraktivnější zápas kola. Bude to souboj lídra tabulky a druhého v pořadí. Rychtářov v minulém kole deklasoval Opatovice vysoko 9:0, zásluhou především Martina Petlacha, který už v druhém zápase po sobě dokázal vsítit 4 branky. Dědice však jen remizovali s Velešovicemi,  proto je pro mě mírným favoritem Rychtářov.

 

TJ Sokol Opatovice o.s. B – TJ Sokol Ježkovice – Tip 2

 

Zde očekávám jednoznačně výhru hostí. Jěžkovice vyhráli poslední dva zápasy, zatímco Opatovice si z minulého zápasu odvezli výprask 9:0, a proto jsou zde Ježkovice pro favoritem.

 

TJ Sokol Milonice-Uhřice : TJ Hoštice-Heroltice B – Tip 2

 

Hoštice jsou pro mě favoritem tohoto zápasu, neboť dokázali v minulém kole porazit čtvrté Vícemilice, zatímco Milonice jsou na konci tabulky a z minulého kola si odvezli porážku z Ježkovic.

 

TJ Vícemilice B : TJ Sokol Nesovice B – Tip 1

 

Tohle utkání bude podle mého názoru také velice zajímavé. Vícemlice jsou doma nepříjemným soupeřem. I když v minulém kole prohráli na půdě Hoštic, myslím si, že dokážou proti Nesovicím vyválčit tři body.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou