Zušťákovy trefy nestačily, favorit z Čimelic v přípravě uspěl

0

V sobotu 2. března se na UMT ve Strakonicích utkal místní Junior (I.A třída) s Čimelicemi (KP).

2.3.2019 – 14 HOD. na umělé trávě ve Strakonicích

Junior Strakonice – Čimelice  2:3 (2:0)

Branky: Zušťák 2 - Hovorka, Mezera, Varhan

Sestavy

Junior: LízalČapek, Kostka M., Baloušek J., Kočí – Kratochvíl, Šrámek V., Šrámek M., Němeček, – Zušťák, Máška

Čimelice: Krt - Viták J., Listopad, Bednařík, Pohnán - Varhan, Převrátil, Káš, Mezera - Hovorka, Hegenbart; stř. Viták M., Řežábek, Nosek, Froněk, Zelenka

 V dalším přípravném utkání se Čimelice utkaly na UMT ve Strakonicích s Juniorem. Utkání bylo od počátku vyrovnané, ale po dlouhou dobu si ani jedno mužstvo nevytvořilo brankovou příležitost. První poločas nabídl ale oboustranně svižný fotbal, když první zahrozili hosté v 15. minutě tvrdou střelou z vápna k tyči, ale Lízal ji výborně vykryl. Ve 29. minutě po centru Vitáka v rozhodující chvíli Hovorka minul míč. Ve 30. minutě předvedli domácí pěknou akci po pravé straně a následný centr dal Zušťák do golmana a odražený míč Máška do branky nedostal. Ve 32. minutě trestný kop hostujících zahrával z 25 metrů Listopad a jeho přesně mířenou střelu do šibenice Lízal vytáhl na rohový kop. Domácí se pak stále častěji dostávali dopředu. Ve 37. minutě po přesném centru Kratochvíla se prosadil Zušťák a dává vedoucí gól domácích - 1:0. Ve 42 minutě poslal centr V.Šrámek na Zušťáka a ten pohodlně dává hlavou na 2:0.

 

Po přestávce a domluvě trenéra Čimelic se hra hostů podstatně zlepšila. Čimeličtí začali více využívat křídelní hru a tím domácím začali dělat starosti.V 53. minutě opět Hovorka minul dobrou přihrávku Varhana.V 55.minutě po rohovém kopu Převrátila se Hovorka přece jenom trefil a snížil stav na 2:1. Hned  po jedné minutě přihrával zprava J.Viták a Mezera bez problémů vyrovnal stav na 2:2. Hosté v tuto chvíli byli na koni a dostávali se do dalších šancí, ale nevyužili je. To se jim nakonec povedlo v 75. minutě po brejku Varhanem, když střelou k tyči dává na 2 : 3. V 80. minutě se dostal do velké šance Nosek, ale ani ze dvou metrů branku netrefil. To si zopakoval i o tři minuty později, kdy z téhož místa opět branku netrefil. Domácí nakonec v závěru mohli vyrovnat, ale muška byla vychýlená. Čimeličtí pak do konce utkání si výsledek pohlídali a vyhráli tak 2:3. 

  K poslední přípravě nastoupí Čimelice v neděli 10.3. od 14.30 hodin v Písku proti účastníku 1.B třídy  TJ Hradiště.  

Autor: Cibulka Jiří (STR) + Ťupa Josef (ČIM)

                                                                                                                                                                         

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou