V Humpolci věří v lepší jaro

0

Pouhých osm bodů získal na podzim divizní nováček z Humpolce. Trenér Ján Kubík věří, že kvalitní zimní příprava povede k lepšímu jarnímu bodovému zisku. 

"Pokud se povede tým v zimě doplnit o dva tři kluky, budu spokojený. Když ne, budeme pracovat s tím, co máme. Chceme, aby tým stál na hráčích z Humpolce. Věřím, že se nám povede na sezonu připravit dobře, máme na to dva měsíce. Osm bodů, které jsme získali v divizi na podzim, není nic, s čím bych mohl být spokojený," řekl v průběhu přípravy Pelhřimovskému deníku kouč Humpolce Ján Kubík, který nedělá rozdíl mezi hráči áčka a béčka a na jarní část se tak připravuje s početnou skupinou fotbalistů.

 

Humpolečtí za sebou mají tři přípravné zápasy včetně čtyřdenního soustředění v Boskovicích. Jejich výkony jsou však značně nevyrovnané, když po jednoznačné výhře nad lídrem jihomoravského krajského přeboru přišla překvapivá prohra s Žirovnicí, kdy však výkon Humpolce poznamenala velká marodka. Po těsné prohře na hřišti třetiligového Velkého Meziříčí si naopak trenér Humpolce výkon svých oveček pochvaloval.

 

Humpolec před ostrým startem s Blanskem ještě čekají přípravné zápasy se Speřicemi a Pelhřimovem.

 

Přípravné zápasy:

Boskovice - Humpolec 1:6 (1:2) Šerý 2x, Kopic, Podoba, Pešek, Prchal

 

Humpolec - Žirovnice 1:3 (1:1) Pešek - Vodáček 3x

 

Velké Meziříčí - Humpolec 2:1 (0:1) Simr, Mucha - Pešek

 

2.3. 14:00 AFC Humpolec - TJ Dálnice Speřice

9.3. 14:00 AFC Humpolec - FK Pelhřimov


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou