Tasovice remizovaly s druholigovým Znojmem!

0

Pouhých šest dní zbývá do úvodního jarního zápasu znojemských fotbalistů ve druhé lize. Ještě před tím se však postavili proti divizním Tasovicím. A zrodila se překvapivá remíza.

Domácí nastoupili do zápasu s ostychem a mohli být rádi, že Konvalinu v prvním poločase prostřelil pouze Beganović, který uplatnil důraz na malém vápně - 0:1. 

 

Hosté o přestávce vystřídali pět hráčů a jejich hru to značně ovlivnilo. Dvanáct minut před koncem zápasu se domácí radovali z vyrovnání. Kirschner obdržel výbornou přihrávku do běhu a i když v tváři v tvář ztroskotal na výborném Bučkovi, tak se míč odrazil k volnému Pavlu Lapešovi, který srovnal na konečných 1:1.

 

Miroslav Steinhauser (trenér Tasovic): Jsem velmi spokojen zejména s druhým poločasem, kde jsme předváděli aktivní přímočarý fotbal a byli jsme hostům zcela vyrovnaným soupeřem.

 

František Šturma (trenér Znojma): Celý zápas jsme byli dominantní a byla by ostuda, kdybychom nebyli. Měli jsme vysoké držení míče, soupeř velice kvalitně bránil. Vzhledem k diviznímu týmu se jedná o velmi dobrý mančaft. Klukům nemůžu nic vytknout, nic tam nechybělo. Vyskytly se tam všechny prvky, které jsme po nich chtěli. Během úvodní půle jsme si vytvořili asi deset šancí, hodně je podržel jejich brankář.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou