TIP EXPERTA -19.kolo OP : Šlágr kola rozhodne Vorlický říká Miloš Jarůšek

0

   Řídí chod okresního fotbalového svazu. Stará se o informovanost veřejnosti a tipovat výsledky moc nechtěl. Řeč je o sekretáři OFS Blansko panu Miloši Jarůškovi. Nakonec jsme ho přesvědčili a poskytl nám svůj pohled na výsledky následujícího kola okresního přeboru.

Jedovnice – Sloup, tip 1, na výsledek  3:0

 Pikantní souboj dvou trenérů, kteří se v 90-tých letech setkávali v klubu ČKD Blansko. Ivan Študent jako uznávaný trenér, Tomáš Šenk jako vycházející fotbalová hvězda. Jedovnice mají dobře poskládaný, perspektivní hráčský kádr, jsou pro mě hlavním favoritem na postup, zatímco sloupští mají sice zkušenější hráče, jejichž nevýhodou je, že jsou dříve narození. Navíc Jedovnice 2x po sobě nemohou ztratit body na domácím hřišti.

 

Lipůvka – Vilémovice, tip. 0, výsledek  2:2

Na tento zápas bude upřena pozornost řady fanoušků. Lipůvka mě překvapila v Jedovnicích, kde jsem tipoval její prohru, Vilémovice ve Vavřinci, kde jsem nevěřil, že ztratí body. Rozhodující podle mě bude, zda se podaří domácím hráčům uhlídat Jirku Vorlického, který je nadstandardním, rozdílovým hráčem této soutěže.

 

Letovice – Šošůvka, tip. 2, výsledek  1:2

Letovičtí fotbalisté měli famózní vstup do soutěže. Ze dvou venkovních zápasů získali šest bodů,  což je stejný počet, jako v zatím odehraných dalších čtrnácti zápasech. I když Šošůvka prý má daleko do loňské formy, body by si měla odvézt.

 

Vavřinec – Olomučany, tip 1, výsledek  3:1

Vavřinečtí fotbalisté utekli hrobníkovi z lopaty v posledním podzimním utkání, ve kterém vyhráli v Letovicích a tím se dostali do hry o záchranu. K tomu budou potřebovat, hlavně v domácích zápasech, bodovat naplno. Olomučany sice nejsou žádní nazdárkové, ale odchod Milana Dvořáčka i kontroverzního Lukáše Rychnovského, musel jejich hru poznamenat. Důležité také bude, zda si Petr Opletal nebude muset plnit trenérské povinnosti v brněnské Zbrojovce. Pikantní v tomto utkání bude osoba současného trenéra Olomučan Jirky „Čendy“ Pokoje, který se výrazně podepsal jako hrající trenér, pod vavřineckou fotbalovou obrodu.

 

Doubravice – Kunštát B,tip 1, výsledek  3:2

Doubravičtí fotbalisté zatím jen vzpomínají na předloňskou sezonu, ve které vyhráli tuto soutěž. Po sestupu se jim moc nedaří. Omluvou mohou být častá zranění hráčů a tím problémy se sestavou. Hodně důležité bude, zda nastoupí Michal Hájek, který svými zkušenostmi, získanými ve vyšších soutěžích, dokáže být u důležitého dění na hrací ploše. Záložní družstvo Kunštátu vůbec neznám. Tam bude asi záležet na pomoci fluktuantů. Mám zkušenosti, že někdy je to kontraproduktivní.

 

Vysočany – Rudice, tip 2, výsledek  1:2

Rudice je pro mě srdeční záležitost a tak, asi neuváženě, jsem na ně vsadil. Nevím, jak se Pavlu Helánovi podaří nahradit dvojici, v Kunštátě vyloučených hráčů. Myslím, že hlavně Pavel Vágner, mu v brance bude chybět. A to může být voda na mlýn Lukáše Sehnala, případně veteránů Jendy Matušky a Pavla Pernici, aby se zapsali do střelecké listiny. Když jsem si přečetl sestavu domácích, dost hráčů jsem trénoval, v útočné fázi je to síla a pokud se dobře vyspí, bude se mít mladý Jenda Matuška v rudické brance co ohánět. „Heliš“ je sice můj kamarád, ale snad porážku rozchodí!

 

Kořenec – Olešnice , tip 0, výsledek 2:2

Kořenec, vzhledem ke svému postavení v tabulce, si nemůže dovolit doma ztrácet body. Přesto si myslím, že víc než jeden, nezíská. Olešnice totiž patří k mužstvům, která dokáží bodovat i venku, o čemž svědčí zisk 11-ti bodů z dosavadních osmi zápasů.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou