Hráčem 16. kola je Skalecký Spisar

0

V 16. kole se odehrály pouze tři utkání, zbylé čtyři zápasy byly odloženy. Na základě nízkého počtu odehraných zápasů nemohla být zvolena sestava kola. Byla tedy vybrána finálová trojce nejlepších hráčů kola:

Lukáš Tyl (Přemyslovic): Kapitán Přemyslovic, který je zároveň nejlepším střelcem týmu se v tomto kole prosadil dvakrát. Především jeho druhá branka po krásné střele stála za to.

 

Zdeněk Kaprál (Haná Prostějov): Střední záložník Hané se také prosadil během úvodního jarního kola dvakrát. První branku střelil po odraženém míči a druhou přidal z pokutového kopu.

 

Ondřej Spisar (FK Skalka 2011): Krajní záložník se v sezóně střelecky prosadil poprvé. Nejlepší střelec v historii Skalky se na podzim potýkal větší část sezóny s vážnou nemocí, tudíž odehrané zápasy ke konci sezóny nebyly v nejlepší formě. Před prvním jarním kolem navíc poctivě trénoval do ranních hodin na svatbě svého kamaráda. Na jeho nedělním výkonu, však spánkový deficit nebyl vůbec znát a podal nadstandartní výkon, který korunoval brankou, kdy po centru Vogla se střelecky prosadil hlavičkou.

 

Jelikož fanoušci webu nemohli ještě hlasovat, dovolil jsem si zvolit za nejlepšího hráče kola Ondřeje Spisara, kterého jsem se zeptal na několik otázek:

 

Gratuluju ti, byl jsi zvolen hráčem kola. Jak hodnotíš svůj výkon ve víkendovém zápase?

Můj výkon by měli hodnotit trenéři, ale se vstřelenou brankou jsem velmi spokojen. Pořád je co zlepšovat zvlášť fyzička!

Mohl by jsi nám popsat vstřelenou branku?

Ve skutečnosti jsem centrovaný míč od Vogiho kvůli slunci ani neviděl, tak jsem nastavil hlavu a naštěstí to tam spadlo.

Která branka byla nejkrásnější, co jsi vstřelil (Popis akce)?

Nejkrásnější branku jsem vstřelil ještě za Pivín proti prostějovské Hané. Čtenáři si jistě pamatují gól Davida Limberského, který z rohu trefil míč za vápnem rovnou z voleje do brány.

Která branka byla nejdůležitější, co jsi vstřelil?

Nejdůležitější branka byla určitě na domácím hřišti proti Vícovu, která znamenala vítězství ve III. třídě,  a tím pádem postup do okresu.

Jaká jsou tvoje očekávání před dalším zápasem?

Jedeme na venkovní zápas do Vrahovic, kterým se v této sezóně náramně daří a jsou na druhém místě tabulky. Přesto si v kabině věříme, protože jsme Vrahovice doma obrali o dva body.

Sleduješ webový portál fotbalunas.cz?

Samozřejmě ano. Líbí se mi tento projekt.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou