FOTO: Nespeky změřily síly s ČAFC Praha a to vítězně

0

Ve svém dalším přátelském utkání před startem jarní částí změřily Nespeky své síly s ČAFC Praha a připsaly si první výhru v novém roce.

ČAFC Praha – Sokol Nespeky 0:1 (0:1)

Branka: Večera

 

Zápas se hrál za krásného slunečného počasí, kdy teplota během dne atakovala nádherných 15°C. V prvním poločase hráli domácí dobře, ale přes mírnou herní převahu to bylo na gólové šance vyrovnané. První velkou šanci měl navíc soupeř Nespek, který ve 14. min. zakončoval z pravé strany a následnou dorážku zablokovali obránci na roh. O chvilku později mohl otevřít skóre Varkoček, ale zradil ho první dotek a místo gólové šance byl pouze rohový kop. Ovšem tato standardní situace, jak se následně ukázalo, byla v celém zápase jediná gólová. Po centru zakončoval zblízka Marek Večera a balon skončil až v síti - 0:1. V závěru poločasu měly ještě oba týmy po jedné velké šanci, ale v obou případech byli úspěšnější gólmani.

 

Do druhého poločasu domácí hodně prostřídali a byli výrazně aktivnější. Vypracovali si nejméně dvě až tři velmi dobré příležitosti, ale ani jednu neproměnili. Naopak hostující Nespeky až na pár náznaků branku soupeře téměř neohrozili.

 

Sestava Nespek: Drážek V. - Konopiský A., Krejza T., Burian M., Myslivec J. - Varkoček A., Peterka S., Braný L., Večera M., Pešta D. - Maršoun L.

Střídal: Pohořelý

 

Fotogalerie od Luďka Rubliče - děkujeme!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou