Jako nováčkovi soutěže se nám podzimní část hodně povedla, říká trenér týmu SK Lišov Jiří Beneda

0

Nový tým soutěže SK Lišov, podával v podzimní části velmi slušné výkony, za které si vysloužil prozatimní druhé místo v tabulce. Jak probíhá příprava na jaro a jaké jsou ambice ? Na to odpovídal trenér týmu Jiří Beneda

Jak probíhá zimní příprava a jaká vidíte její negativa nebo pozitiva ?

Zimní přípravu jsme zahájili již v polovině měsíce ledna, trénujeme dvakrát týdně. Využíváme jak vnitřní prostory tělocvičny místní školy tak atletický ovál a malé hřiště s umělou trávu, které máme aktuálně zrekonstruované. Koncem února připravuji kratké, ale za to náročné soustředění, které proběhne u nás v Lišově a následná regenerace v Relaxcentru Mrkáček. Velikým zklamáním je současná účast hráčů na přípravě, doufám, že se zvedne.

Sehráli jste nebo máte naplánované nějaké přípravné utkání ?

Přípravná utkání před začátkem soutěže nás teprve čekají a budou celkem dvě. V jednom nás prověří Suchdol nad Lužnicí a druhé pak sehrajeme se Slávií České Budějovice. Nabídek bylo více, ale převážná většina hráčů z týmu hraje v zimě futsal

Budete se snažit do týmu přivést posili nebo která z opor naopak tým opustila ?

Co se týče kádru, zřejmě nám jeden hráč odejde do Rakouska. Naopak bychom chtěli dotáhnout přestup jednoho mladého hráče, kterého už jsme si na podzim vyzkoušeli a víme co od něho očekávat. Pevně věřím, že se nám také uzdraví dlouhodobě zranění hráči a tím ještě posíli náš tým.

Jak jste spokojení s prozatimním umístěním v tabulce a do jakého místa byste chtěli skončit ?

Jako nováčkovi sezony se nám podzim velice vydařil, zachráněni ale ještě nejsme. Pevně věřím, že na jaře přidáme další body a fotbalem se budeme především bavit jako při podzimní části. Soupeři jsou v této soutěži hodně vyrovnaní. Určitě jsem očekával vyšší postavení v tabulce u týmu z Nové Včelnice, ale do konce soutěže zbývá ještě mnoho zápasů. Velmi dobré výkony podávalo Sezimovo Ústí společně s Chýnovem, tipoval bych je na adepty na postup do Krajského přeboru. Naší ambicí je skončit v horní polovině tabulky, zatím to máme dobře rozehrané. Jarní část nám startuje ve Čtyřech Dvorech (poslední duel vyhrál Lišov na domácí půdě 3:1, pozn. redakce), tak uvidíme jak se nám vydaří vstup, hodně bude záležet jaké hráče budeme mít pro první zápas k dispozici.

 

 

Děkuji panu Benedovi za poskytnutí rozhovoru o průběhu zimní přípravy a přeji úspěšný vstup do jarní části.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou