V Třebíči se změnilo vedení

0

V HFK Třebíč mají nové vedení. Trenér Hekerle chce na jaře stoupat tabulkou, jelikož je jeho tým po podzimu až třetí od konce.

Ve středu 16.1.2019 proběhla valná hromada HFK Třebíč, která odvolala dosavadní výkonný výbor a zvolila nový výkonný výbor. Ten si následně na první výborové schůzi zvolil předsedu a místopředsedu. Předsedou se stal Daniel Ležák a místopředsedou Ing. Pavel Trvaj.

 

Třebíčští trénují třikrát týdně na domácí umělé trávě. „Musíme něco naběhat, abychom byli na jaře v klidu a neměli problémy. Vše děláme na hřišti,“ řekl Deníku třebíčský trenér Hekerle.

 

Jeho tým má za sebou tři přípravné zápasy s rozdílnými výsledky. Nejprve prohrál s divizními Rosicemi 0:4 (0:3), poté porazil Moravský Krumlov 4:2 (2:1) a o posledním víkendu utrpěl debakl v Tasovicích 2:10 (1:7). Třebíč v další přípravě čekají dva rakouské týmy, Polná a Stará Říše.

 

V přípravných zápasech Hekerle zkoušel několik hráčů – Brabence z Lipníka, Sedláčka z Dukovan, Durdu z Horního Újezdu a Šáchu, který se vrátil ze Španělska, kde hrál krajský přebor. O jejich působení se bude teprve jednat. Kádr zatím opustil pouze brankář Koukal, který se vrátil do Znojma.

 

Facebookové stránky Třebíče avizují, že se s v tomto týdnu můžeme těšit na několik návratů. Uvidíme, který hráčů, trenérů či funkcionářů se vrátí do třebíčského fotbalu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou