Slaný neprohrálo ani ve třetím zápase přípravy, duel s Lovosicemi skončil remízou

0

I prozatím poslední únorový víkend hrálo mužstvo SK Slaný přátelské utkání, opět s účastníkem Ústeckého krajského přeboru, tentokráte soupeřem byl celek z Lovosic a utkání skončilo nerozhodně.

ASK Lovosice - SK Slaný 1:1 (1:1)

Branky: 28. Stejskal - 26. Řehák

 

Ve 20. min. před vápnem fauloval P. Danda a domácí měli výhodu trestného kopu. Ten rozehrál Stejskal a orazítkoval břevno Sedlákovy brány. Až do té doby to byl boj spíše ve středu pole a šance si ani jedno mužstvo nevytvořilo. Všechno změnila 26.minuta, když Křeček parádní průnikovou přihrávkou našel Řeháka a ten střelou po zemi nedal gólmanovi domácího ASK šanci - 0:1. Vedení hostí vydrželo ale pouze dvě minuty. Po špatné rozehrávce slánského brankáře si vykoledovali domácí další přímý kop, který z úhlu z pravé strany rozehrával opět Stejskal a míč na bližší tyč proklouzl pod tělem Sedláka do sítě - 1:1. Ve 31. min. se domácí dostali do brejku, ale Sedlák samostatný nájezd skvělým zákrokem zlikvidoval. Po brance pak volala parádní akce hostí, na jejímž konci stál Mareš, jenže na poslední chvíli obětavě zasáhl jeden z obránců. To běžela 40. min. utkání. Domácí pak kopali ve 42. min. další přímý volný kop a Stejskal opět trefil břevno slánské brány.

 

Po změně stran překvapivou střelu Křečka ve 48. min. brankář parádně vyrazil a úspěšný byl také po dalším pokusu slánského kapitána o sedm minut později. V 73. min. musel na druhé straně předvést své umění Sedlák po šanci Lovosic a Křeček si o pár minut později na brankáře domácích nepřišel ani po trestném kopu. Zápas tak skončil remízou.

 

"Někteří naši hráči v týdnu před zápasem absolvovali solidní tréninkovou zátěž a tak únava byla znát. Příští zápas hrajeme proti Pražskému přeboru - s mužstvem US Praha na umělce na Motorletu, ale vzhledem ke stávajícímu počasí je ve hře alternativa, odehrát utkání na trávě ve Slaném."

 

Milan Šúr, vedoucí mužstva

 

Sestava SK Slaný: Sedlák - Kubaška, Jaráb, Danda P. (60.Zíma), Holly - Křeček, Hansl, Mareš - Volgner (60.Hořejší), Vimr, Řehák (46. Danda L.).

Připraven byl ještě brankář Mareš.

Chyběli: Galbavý, Zelenka, Žahour, Maroušek, Novotný a Kroutil.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou