SK Nemanice hlásí změnu na trenérské lavičce. Za sebou mají i první přípravné utkání

0

 Zimní příprava je v plném proudu a proto jsme se ptali Jana Sulka jak probíhá právě v Nemanicích

 SK Nemanice zahájili zimní přípravu teprve před čtrnácti dny, důvodem opožděné přípravy byla změna na postu hlavního trenéra týmu. Do této pozice byla představena osoba, která prostředí Nemanic zná velice dobře, působila zde totiž jako hráč řadu let. Trenérem mužstva byl zvolen Robert Kochlöfl. Na otázky o tom jak vypadá zimní příprava a jaké další změny čeká tým Nemanic odpovídal Jan Sulek. 

 

Jaké hráčské odchody opor nebo naopak příchody posil očekáváte ?

Změny v kádru budou pro jarní část minimální. Rozloučit jsme se museli s Alešem Benkovským, který z důvodu stěhování zvolil angažmá v Nové Bystřici. Naopak se nám do týmu vrací navrátilec Petr Borovka. 

Zimní příprava probíhá zatím krátce, ale už bylo sehráno nějaké přípravné utkání ?

Ano, i přes prozatím kratší přípravu máme za sebou již přípravné utkání proti týmu Mladé. Soupeř nás příliš neprověřil, zápas jsme zvládli poměrně v poklidu a zvítězili 3:1. Bohužel jsme ale pokračovali v "trendu", který nás doprovázel při podzimní části a dopláceli jsme na nevyužité 100% šance.

Na čem byste chtěli během přípravy nejvíce zapracovat ?

V podzimní části nám chyběla taktika, to se budeme snažit s novým trenérem napravit a aktivně na tom pracovat. Náš tým je opravdu kvalitní, skládá se z hráčů, kteří byli vynikající, ale své výkony dokáží potvrdit jen když se nám daří. Jakmile se nám nedaří, nedokážou pracovat pro tým, na tom musíme zapracovat. 

Jaké poznatky přinesl nový trenér týmu ?

Mohu prozradit jednu zásadní novinku se kterou přišel trenér Kochlöfl. Náš tým se během zápasu věnuje útoku, ale obraně nikoliv ! Snaží se tedy rozbourat naše přežitky, což by mohlo být v jarní části velikým přínosem. 

Co očekáváte od jarní části a do jakého umístění byste rádi skončili ?

Ambice máme rozhodně v zlepšení herní kvality a také dodržování pokynů taktiky, o které jsem se již zmínil. Zda postoupíme nebo spadneme je jedno, chceme dodržovat úkoly zadané od trenéra a předvádět výkony, které nám pomohou sbírat body jak z venku tak z domácích zápasů. Kvalitně odpracované zápasy by rozhodně ocenili i naši fanoušci, kteří si je zaslouží. Budeme se i nadále snažit udržet domácí neporazitelnost a snad nás díky tomu pustí fanoušci do "osvěžovny", máme jím co vracet. 

 

Děkuji Janu Sulkovi za poskytnutí rozhovoru o průběhu zimní přípravy. Uvidíme, zda-li se Nemanicím podaří zapracovat na nedostatcích. Přesvědčit se o tom můžeme již 23.3 kdy sehrají domácí zápas proti týmu TJ Sokol Bernartice. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou