FOTO: Nespeky nestačily ani na Přední Kopaninu

0

Ve druhém přátelském utkání před startem jarní částí změřily Nespeky síly s třetím týmem Pražského přeboru a na Přední Kopaninu nestačily.

FC Přední Kopanina – Sokol Nespeky 4:1 (2:0)

Branku Nespek vstřelil Burian (pen).

Hned v úvodu utkání odpustil, jinak bezchybný rozhodčí, odpustil penaltu proti domácím, kdy brankář podrazil  Večeru, ale místo penalty zahrávali hosté pouze rohový kop. Poté měl šanci Peterka, který na zadní tyči zakončoval vedle. Ve 20. min. se domácí z ojedinělé šance prosadili gólově - 1:0. V následujících deseti minutách měli Nespečtí několik šancí, tu největší měl D. Pešta, který běžel sám na brankáře, ale pokus o lob skončil vysoko nad. A jak už to bývá, po sérii neproměněných příležitostí, přišel trest na druhé straně - 2:0.

 

Druhý poločas začal pro hosty slibněji. Rozhodčí posoudil zákrok na Peterku jako nedovolený a Burian z penalty snížil - 2:1. Následně měli velmi blízko k vyrovnání Iheanacho a nebo D. Pešta, ale ani jeden svou velkou šanci neproměnil. Stejně jako v první půli i tentokrát soupeř trestal. Po hezké akci odskočil na rozdíl dvou gólů - 3:1. Poté hra trošku upadla a bez výraznějších šancí směřovala ke konci utkání. V 90. min. si ještě pohrál s obránci Nespek exligový Pavel Šultes a technickou střelou upravil na konečný výsledek - 4:1.

 

Sestava Sokol Nespeky: Drážek V. - Myslivec J., Burian M., Krejza T., Konopiský A. - Večera M., Fimba, Braný L., Maršoun L., Pešta D. - Peterka S.

Střídali: Jasz A., Svoboda M.

 

Fotografie od Luďka Rubliče - děkujeme!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou