Otavan na soustředění v Plánici hlásí nové posily, Kynkor odchází do Strakonic

0

Štěkeňský Otavan zakončil fotbalový podzim na solidním pátém místě. Od prvního místa navíc štěkeňský tým dělí pouze šest bodů, na jaře tak můžou červeno-bílí fotbalisté ještě zabojovat o postupové příčky, které by je poslali o soutěž výš. Otavan zahájil přípravu na jarní část sezóny začátkem února soustředěním v Plánici, v plánu tohoto jihočeského týmu je pak odehrát čtyři přáteláky. Ve Štěkni navíc hlásí dvě nové posily, Kynkor odchází do Strakonic.

Přípravu na fotbalové jaro zahájil Otavan začátkem února. Náročné zimní soustředění štěkeňští fotbalisté absolvují v západočeské Plánici. Zimní přípravy se neúčastní Igor Hanák, který se tak po svém přestupu do Štěkně k týmu připojí až v půlce února.

Koncem února čeká Otavan první přípravné utkání, to sehraje klub z jihu Čech s Baníkem Strunkovicemi, který hraje 1. B třídu. Stane se tak 23. února. Začátkem března pak otavanské fotbalisty čeká zápas s Podolím. 9. března se na fotbalovém pažitu potká Otavan s Cehnicí. Tento zápas bude výjimečný pro Ondřeje Sadláka, který se tak potká s hráči, se kterými ještě do konce podzimu hrál v jednom týmu. V generálce na ostrý start soutěže se Otavan postavím Dražejovu z 1. B třídy. První jarní kolo Okresního přeboru je na plánu 24. března, kdy Otavan vyjede do Čičenic.

Otavanská soupiska přes zimu hlásila tři změny. Střelec čtyř branek, Václav Kynkor, posílí Strakonice, které momentálně hrají v I. A třídě. Do Štekně naopak míří Igor Hanák a Ondřej Sadlák. První jmenovaný je odchovancem fotbalu v Písku, kde působil až do svých juniorských let. Z Písku se pak stěhoval do Oseku, kde nakonec působil dvě sezóny. Tam si ho nakonec vyhlédl jihomoravský Rajhrad, kde hrál ještě na podzim. Teď se tento talentovaný útočník přesune do útoku Otavanu, kde by měl platit za platnou posilu.

Zkušený Ondřej Sadlák do Otavanu zamířil z Cehnice, kde patřil k dlouholetým oporám.

 

 

AUTOR: LIBOR KOKOŠKA


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou