Sibřina hodlá na jaře předskočit zápské béčko a dojít si pro titul

1

Po podzimní části ročníku 2018/2019 okupuje tým SK Viktoria Sibřina 2. místo v tabulce s počtem 31 bodů a ztrátou jediného bodu na 1. SK Zápy ,,B“ a aktivním skóre 38:21.

Tento ambiciózní celek si klade cíle do jarní poloviny soutěže ty nejvyšší, a to prvenství ve své soutěži Praha-východ (OP) a s tím spojený postup do vyšší třídy. Touto cestou by chtěli navázat na úspěšná léta z minulosti, kde se klub pohyboval dokonce až v ČFL.

 

Součástí  zimní pauzy je soustředění v Českém Dubu od 2.2.2019 do 6.2.2019. Během tohoto soustředění hráči prodělají nejen fyzickou přípravu, ale i herní odměnu, v podobě přátelského utkání s účastníkem 1.A třídy středočeského kraje TJ Jíloviště (vedené bývalým sparťanským střelcem Horstem Sieglem).

 

Zimní příprava po ukončení soustředění bude probíhat v rytmu 2-3 tréninkových jednotek za týden na umělé travnaté ploše v Sibřině.

 

 

Klub plánuje během zimní pauzy několik změn a to zejména příchod až šestice hráčů na zkvalitnění konkurence uvnitř týmu. V plánu jsou i tři odchody na hostování do okolních obcí.

 

V rámci zimní přestávky klub vyhodnotil trojici nejlepších hráčů za podzim 2018:

1.       Jakub Novák, nejlepší střelec týmu, útočník – 9 branek.

2.       Robert Kubín, středopolař a tvůrce hry.

3.       Vladimír Dvořák, jistota a stálice v brance SK Viktoria Sibřina.

 

Jako největší zajímavost za posledních 6 měsíců byla rekonstrukce fotbalového areálu, kdy se poradařil docílit zprovoznění osvětlení na travnaté a umělé ploše.

 

AUTOR: VLADIMÍR KROMSIÁN


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 2. 2019 17:21
Hráč, Trenér, eSport, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Újezd nad Lesy | Pražský | Praha
Tribuna je tu už od dob, kdy se hrála třetí nejvyšší liga (tedy rok 2002). Byla pouze natřena a vyměnila se stará prkna, aby nehrozilo nebezpečí.
Já, jakožto administrátor Facebook stránek bych byl rád, aby moje fotky byly se zdrojem, celkově je zdroj převzatý z FB a fotogalerie, kterou zde máte také.
A ještě, soustředění se konalo v Českém Dubu, nedaleko od Liberce.
Hráči nijak odměněni nebyli, byla to pouze moje iniciativa vytvořit takovou statistiku.
Díky, Radek Ptáček

Ostatní čtou