V Hrusicích táhnou za jeden provaz. Soustředění klub absolvuje v Mozolově

0

Mužstvo TJ Sokol Hrusice se aktuálně nachází na 5. příčce s 23 body a aktivním skóre 33:27.

Prioritní cíl A mužstva TJ Sokol Hrusice je hrát stabilní a dlouhodobou roli v okresním přeboru. Klub klade důraz na výchovu mladých hráčů, které průběžně zapracovává do A-týmu. Sokol pořádá spousty akcí a vytváří velké spektrum zábavy pro celou obec.  Umístění v tabulce však není hlavním cílem oddílu. Práce, kterou tým produkuje má za cíl přivádět mladé kluky k fotbalu, spolupracovat se všemi spolky v obci a morálně si navzájem pomáhat. Tyto aspekty utužují obec, která táhne ve všech směrech za jeden provaz.

 

Aktuálně fotbalový oddíl (A-tým) prodělává zimní přípravu od 22.1.2019. Tréninkové jednotky probíhají 2x týdně + víkendový zápas, který je součástí pražské zimní ligy. Tréninky probíhají venku a v místní sokolovně. V plánu je 5-ti denní zimní soustředění, které proběhne v Mozolově od 6.2.2019 do 10.2.2019 a na každý den soustředění budou připraveny 3 tréninkové jednotky.

 

Během zimní přestávky zůstane tým konsolidován a nechystají se žádné příchody ani odchody hráčů. Menší změny nastanou až po sezoně, kdy se během letního období vrátí dorostenci, kteří jsou momentálně na hostování. Tito hráči budou zapojeni do přípravy A týmu.

 

 

Po ukončení podzimní části se konala každoroční výroční schůze. Při této příležitosti byli vyhodnoceni tři nejlepší hráči týmu:  Daniel Janovský, Vladimír Puschner, Patrik Urban.

 

Autor: Vladimír Kromsián

(informace byly poskytnuty předsedou oddílu TJ Sokol Hrusice, panem Davidem Zoubkem)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou