Kádr Radonic se chystá na jarní část v téměř totožném složení

0

V letošní sezoně se rozhodl realizační tým v čele s trenérem A mužů Janem Janíkem dopřát hráčům delší pauzu před začátkem zimního drilu. Hráči se sešli na první trénink v pondělí 21. ledna. Přípravy se budou účastnit i hráči klubové rezervy, která hraje IV. třídu skupiny A. Tento model je v klubu osvědčený, a praktikují ho už 5 let.

V lednu a únoru čeká na hráče náročnější program. Trénovat budou třikrát týdně a o každém víkendu nastoupí k přípravnému zápasu. V březnu vycestují na soustředění do Tanvaldu. Tréninkové jednotky budou probíhat na radonické umělé trávě 3. generace. I když je menších rozměrů, tak pro přípravu postačí. Dále na hráče čekají kruhové tréninky a kondiční běžecké tréninky.

 

Kádr je stabilizovaný několik posledních sezón a letos dozná jen minimálních změn. V jednání je příchod jednoho až dvou hráčů. Cílem realizačního týmu je začlenění mladších hráčů do týmu a postupné omlazení kádru.

 

S odehranou podzimní částí v klubu nejsou příliš spokojení. Cíle pro jaro jsou jednoznačné. Vyhnout se zraněním a rapidně zlepšit výkony v zápasech. Chceme získat mnohem více bodů a hrát o příčky, na které patříme," prohlásil odhodlaně trenér Jan Janík.

 

Autor: František Moláček


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou