Chrudimská rezerva bude na jaře útočit z jedenácté pozice

0

Po podzimní části sezony 2018/2019 skončilo mužstvo Chrudim B na 11. příčce s bilancí 6 výher a 9 proher. Se svými 21 body ztrácí pouze 6 bodů na 4. příčku, což vypovídá o velké vyrovnanosti. Trenér B týmu Miroslav Teplý hodnotí sezonu kladně v aspektu zlepšení tréninkového procesu a dalších zabudování mladých hráčů do už tak mladého mužstva. 

Ačkoliv tým splnil pomyslnou hranici bodů, kterou si stanovili před začátkem podzimu, panuje v týmu určitá hořkost, protože moc dobře vědí, že bodů mohlo být více, kdyby se vyhnuli několika výpadkům na domácím hřišti.

 

Pochvaly od trenéra se dočkal David Zrůst, který si vedl záložní řadu a navíc přidal 9 branek. Trenér ale chválil celý tým za kolektivní výkony a ujistil, že při zimní přípravě se budou věnovat více taktickým záležitostem a řešení různých herních situací.

 

Zimní příprava pro hráče začala 4. 1. 2019 s minisoustředěním, které bylo soustředěno na silová cvičení s měřením tepových frekvencí, včetně dosahování a držení aerobních hodnot.

 

První přípravné utkání se mělo odehrát 26. 1. 2019 na umělém trávníku v Chrudimi proti diviznímu týmu Slatiňan, který se nakonec neuskutečnil, z důvodu absencí, a tak  hráli hráči z prvního mužstva. Další utkání v rámci přípravy se odehrálo 2.2.2019 proti týmu z Dobrovice opět na domácí umělé trávě. Utkání se ale domácím nepovedlo a tak hosté odjížděli s vítězstvím 1:0.

 

AUTOR: JAKUB SATRAPA


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou