Vzhledem k místním podmínkám bychom chtěli skončit do třetího místa, říká trenér Vrtiška

0

Ve čtvrtek 10. 1. 2019 vstoupili hráči z Krupky do zimní přípravy. Trenér Vrtiška nastavil tréninkový proces na tři tréninky za týden a v domácích podmínkách. V místním městském víceúčelovém areálu májí kdy dispozici bazén, tartanovou dráhu i hřiště s umělým povrchem. "Snažíme se vše využívat, aby trénink byl náročný, ale zároveň i pestrý," říká trenér. Soustředění se prozatím nechystá díky vybavenosti areálu.

Po podzimní části je kádr stabilizovaný. Nikdo z hráčů tým neopustil a na plno se soustředí na přípravy na jaro.  Sestava ale ještě není kompletní. Jediný, kde tým tlačí bota, je pozice brankáře. Stále se vedení nedaří najít ideálního brankáře, který by tým v nejbližší době doplnil.

 

Pro zpestření tréninkového procesu a vyladění kompaktnosti a taktiky má TJ Krupka odehraná tři přátelská utkání a ještě pět zápasů jí čeká. Nejdříve si Hráči Krupky lehce poradili s Ledvicemi, kdy vyhráli 8:2. Nerozhodným výsledkem se rozešli s ligovým dorostem FK Teplice U19, utkání skončilo 3:3. Minulý víkend si připsali ještě jednu výhru a to nad týmem Libouchec. Zbylá utkání sehrají s Mostem, Souší, Mojžířem, Oldřichovem a Juniorem Děčín.

 

Do jarní části vstoupí Krupka domácím zápasem s Kadaní. Cíl zůstává stejný jako v podzimní části a to skončit do třetího místa v tabulce. Trenér věří svým hráčů a doufá, že tento nelehký úkol splní a budou na sezónu vzpomínat jako na úspěšnou sezónu.

 

AUTOR: JAN KOVÁŘ


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou