Čimelice podlehly píseckým dorostencům

0

Mladíci překvapili soupeře z krajského přeboru.

Písek U19 - SK SIKO Čimelice 4:2 (0:0) 

Branky: Šťástka, Dvořák, Novotný 2 - Nosek, Převrátil

Rozhodčí: Štěrba - Landík,Smola

Diváci: 30

Písek: Pícha - Jindra,Mikeš,Štěpka,Kulík-Hnídek,Sládek,Vojta,Dvořák-Süssmelich,Šťástka; stř. Řezáč,Novotný

Trenér: Tomáš Smrčina

 

Čimelice: Přibyl - Viták M.,Viták J.,Pohnán,Řezáč-Převrátil,Nekl,Mezera,Varhan-Hegenbart,Nosek; stř. Froněk

Trenér: Rostislav Grossmann

 

     V prvním přípravném utkání se Ćimelice utkaly s píseckou U-19. SIKO bez 7 hráčů základní sestavy (nemoc, rehabilitace po zraněních) nastoupilo po dvou předchozích trénincích.

Od počátku utkání byli mladíci z Písku aktivnější, ale hra z obou stran byla nepřesná. Postupem času se však hra vyrovnala, přesto Písečtí měli více ze hry. První šanci domácí měli ve 29.minutě kdy střelu Dvořáka vyborně vychytal Přibyl. Čimeličtí se pak stále častěji dostávali dopředu a největší šanci měl ve 39.minutě Řezáč, ale mířil vedle písecké branky. Poločas tak skončil 0:0.

 

Ve 49.minutě druhé půle netreefil písecký Kulík zcela prázdnou branku Čimelic a trefil pouze tyč. O minutu později čimelický Froněk našel nabíhajícího Noska a ten vstřelil první branku utkání. Písečtí si v tuto dobu  asi vybírali oddechový čas, protože v 52.minutě po přihrávce Hegenbarta vstřelil druhou branku Převrátil. O minutu později spálil velikou šanci Mezera, když jeho střela skončila vedle branky. V 58.minutě pak opět Mezera střílel do tyče a z následné dorážky neuspěl Hegenbart. Pak se ale vše obrátilo. Čimelickým začaly docházet síly a v 61.minutě snížil Šťástka na 1:2. Pak se zranil čimelický Hegenbart po nezaviněném střetu s jedním z píseckých hráčů a musel odjet do nemocnice se zraněním obočí. Domácí pak v 80.minutě vyrovnali brankou Dvořáka na 2:2. Domácí již v tuto dobu měli jasnou převahu a v 82.minutě vstřelil Novotný třetí branku Písku. V samotném závěru pak opět Novotný pečetil domácí výhru 4:2 opět Novotný.

     V dalším přípravném utkání jedou Čimelice do Tábora, kde se střetnou v sobotu od 11.oo hodin s táborskou 19 na hřišti na Soukeníku.

Autor: Josef Ťupa


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou