Leden spěje ke konci a klubům začíná zimní drill

0

Jak už to v tomto období bývá. Zelené plochy jsou zahaleny bílou pokrývkou a hráči se snaží vyběhat to, co přes Vánoce nabrali. V tomto období také týmům začíná příprava na jaro, ve kterém se  budou snažit dohnat, co na podzim ztratili. My se postupně podíváme na týmy od 14. po 1. místa. Shrneme podzim a podíváme se na vyhlídky na jaro.

Začínáme posledním celkem podzimu - 14. místo - Železná Ruda

Mužstvo, které najdeme na hranici s Německem, bohužel na podzim moc neválelo. Jedinou výhru si připsali na domácí půdě proti rezervě Sušice. Během podzimu nastříleli hráči 12 branek, což je z celé soutěže nejméně. Naopak inkasovali suveréně nejvíce branek z celé soutěže - konkrétně 69.

Nejlepším střelcem mužstva je se 4 brankami Martin Loos.

Pokud chce Ruda zachránit soutěž na jaře, musí se hodně koncentrovat na začátek sezony. V prvních dvou kolech je čekají dva nejbližší soupeři v tabulce. Nejprve hrajou v Sušici s tamní rezervou, o týden později hostí rezervu Lub.

Tip redaktora na záchranu: 5%

Názor: Železnorudští měli na podzim velké problémy s počtem hráčů. Ti, kteří chodili pak museli trpět několikrát velké facky, které jim soupeři nadělovali. V týmu je několik zkušených hráčů, kterým určitě není jedno, jaký stav na Rudě panuje. Dalším problémem je počet vstřelených branek. Hráči Rudy se na vstřelený gól hodně natrápí, takže ani tento fakt nepomáhá týmu. Myslím si, že na jaře bude Ruda mít i nadále velké problémy a i když bych si osobně přál, aby se tento, pro mě sympatický klub, zachránil, tak tomu moc šancí nedávám. Naději jim může dát jen povedený vstup do jara a výhry nad Sušicí a doma s Lubskou rezervou.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou