Písečtí fotbalisté zahájili zimní přípravu

0

Po konci podzimní části ČFL trénovali ještě do poloviny prosince roku 2018, nyní se do třetiligové kabiny znovu vrátili, aby se začali připravovat na odvetné mistrovské souboje.

 

Hráče ve středu 9. ledna odpoledne již tradičně přivítali zástupci vedení klubu a realizační tým, který se rozrostl o jednoho asistenta. Hlavnímu trenérovi Milanu Nouskovi mladšímu bude nově pomáhat Zdeněk Koukal, jež působil po boku Romana Nádvorníka v Táborsku či v prvoligové Karviné a má také bohaté hráčské zkušenosti.

 

Fotbalisté, kteří se prozatím nesešli ve zcela plném počtu, absolvovali první tréninkovou jednotku. V dalších dnech vám přineseme novinky, rozhovory a další zajímavosti z přípravy FC Písek. Sledujte web i profily na sociálních sítích.

 

Úvodní přípravné zápasy:

pondělí 14.1. (18.00) FC Písek - Teplice U21 

středa 16.1. (18.00) FC Písek - Příbram U19


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou