NEJ FOTBALOVÉHO PODZIMU: Jaké největší debakly se urodily, v jakém zápase bylo uděleno nejvíce červených a kde předvedli parádní obrat ve skóre?

0

Po celý podzim jsme vám přinášeli v unikátním shrnutí NEJ VÍKENDU to nejzajímavější, co se událo na českých fotbalových trávnících. Se závěrem roku přišel správný čas se poohlédnout za tím, čeho jsme za podzimní část sezóny byli svědky...

DEBAKLY PODZIMU

1:28

Football Club Prosex – Prague Raptors Football Club: Zahraniční fotbalisté v týmu Raptors vstoupili do svého prvního roku fungování ve velkém stylu, po podzimu jsou v pražské III. třetí třídě třetí se skóre 81:19. 28 branek Raptoři nasázeli Prosexu v jediném zápase.

 

23:0 

SK Slatina B - SK Jundrov B: Ve III. třídě na Brněnsku rezerva Slatiny rozebrala do šroubků Jundrov B.

 

DEVÍTIGÓLOVÍ STŘELCI

Za celý podzim byly viděny dva devítigólové výkony. Adam Trejbal konto hostů ze Slabcí zasypal devíti brankami, když v prvním poločase soupeře ještě šetřil, ale ve druhém poločase si připsal těžko uvěřitelných sedm branek. Ze zápasů jsme přinesli podrobnou reportáž s fotogalerií.

 

I Tomáš Topič zažil svůj nezapomutelný den - k debaklu týdne 18:0 přispěl v dresu Rajnochovic rovnou polovinou všech branek.

 

DIVOČINY PODZIMU

6 ČERVENÝCH KARET

Tolikrát se červenalo jen ve zlínském okresním přeboru, kde sudí Kadlčák hned šestkrát vytáhl rudý kartónek. V utkání mezi Návojnou a Mysločovicemi padly všechny červené karty až po 77. minutě. Polovina karet padla bez předchozího napomínání. Ve výčtu trestů stojí: kritika rozhodčího, zatáhnutí ležícího soupeře za vlasy, udeření soupeře v přerušené hře, kopnutí do stehna nebo násilné podražení soupeře. Diváci se tak rozhodně nenudili. Viděli totiž i osm branek a penaltový rozstřel.

 

5 ČERVENÝCH KARET, 16 KARET CELKEM

Tak to byla opravdická Řež. Spartak Čelákovice se utkal na svém hřišti právě s Husincem/Řeží v nejnižší třídě okresu Prahy – východ. Rozhodčí Filo vyloučil hned pět fotbalistů, z toho hned čtyři z hostujícího celku. Celkově tasil některou z karet rovnou šestnáctkrát, proměněny byly dvě penalty.

 

5 ČERVENÝCH KARET

Utkání Vstiš - Radkovice v okresním přeboru Plzeň-Jih nabídlo za posledních 25 minut hry v průměru jedno vyloučení na herní pětiminutovku! Nejdříve byli vedoucím hostům vyloučeni dva fotbalisté, domácí je ale v tomto ohledu stihli předehnat - nakonec totiž putovali pod sprchy hned tři hráči Vstiše.

 

OBRATY A STÍHACÍ JÍZDY PODZIMU
DOTÁHNUTÍ ZTRÁTY 5 GÓLŮ

TJ SK Satalice -  FK Union Strašnice B - Ve 25. minutě se domácí radovali z vedení 5:0 a na béčko Strašnic by nevsadil nikdo ani korunu. Pak se ale začaly dít věci a hosté si odvezli bodový zisk za remízu 5:5!

 

SK KAVAS Větrovy B - SK Červený kůň Tábor (Tábor | IV. třída sk. A) 6:6 (3:6)

Neskutečná stíhací jízda domácího celku. Stav ve 34. minutě byl 1:6, nakonec z toho byla remíza 6:6.

 

DOTÁHNUTÍ ZTRÁTY 4 GÓLŮ

Parádní stíhací jízda se povedla Větrovůmze stavu 0:4 se během dvaceti minut druhé půle dotáhly na konečné skóre 4:4

 

FC Libišany - SK Stolany  0:4 po půli, konečný výsledek 6:5p pro domácí, to mluví za vše.

 

TJ Sokol Malesice B - TJ Union Plzeň B (Plzeň - Město | III. třída) 5:6 (5:1)

Union Plzeň B svůj obrat při ztrátě čtyř branek dokonce dokonal! 5:1 po půli vedly Malesice B, hosté ale předvedli parádní finiš, v 85. minutě srovnali a v 90. minutě vstřelili rozhodující gól.

 

SK Dolní Rychnov - TJ Rotas Rotava (Karlovarský kraj | I.A třída) 5:6p (5:1)

Bojovníci z Rotavy. O poločase prohrávali o čtyři góly, jenomže hosté se nesložili, zabrali, vyrovnali a v penaltovém rozstřelu přidali druhý bod. Parádní počin!


OBRAT ZE ZTRÁTY TŘÍ GÓLŮ

Ztrátu tří branek nejenže dotáhly Kujavy v zápase proti Heřmanicím, ony dokonce zvítězily! V 15. minutě vedli hosté 3:0, v 63. minutě 4:1, pak ale Kujavy snížily a v poslední desetiminutovce třemi slepenými góly rozhodly o své tříbodové výhře.

 

SK Třeboradice - FC Přední Kopanina -  Domácí vedli 3:0, 4:1, ale ani to Třeboradicím nestačilo a padly 5:7. Na poměry Krajského přeboru vskutku nevídaný výsledek.

 

Tak takový obrat, jako předvedla Dýšina, se jen tak nevidí. Ze zápasu máme podrobný report

 

Zaječice - Lešany (Benešov | IV. třída sk. A): Zaječice prohrávaly po půli o tři branky, ve druhém poločase ale neskutečně zabraly!

 

Slavia Jesenice B - TJ Viktoria Vestec B (Praha - západ | III. třída sk. A) 5:6 (4:1)

Domácí vedli po půli 4:1, ve druhém poločase pak 5:2, ale konečné skóre bylo 5:6. Hosté skórovali čtyřikrát v rozmezí 76. a 86. minuty.

  

PŘESTŘELKY PODZIMU

8:9 - AFK Slavia Malešice B - Jižní Město Chodov B Každý chvilku tahá pilku - tímhle pořekladlem se řídil vyrovnaný zápas mezi rezervami Malešic a Chodova. Nakonec přinesl neskutečný výsledek 8:9!

 

TJ Blaník Milenovice - SK Oslov (Písek | OP) 9:8p (4:3)

Tak tohle musel být masakr. Šestnáct branek a penalty navrch, diváci se rozhodně nenudili.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou