ZLÝ MUŽ PODZIMU 2018: Žebříček nejtrestanějších hráčů českého fotbalu

0

Koho rozhodčí v podzimní části nejvíce napomínali? Prošli jsme soutěže, které na fotbalunas.cz sledujeme, tedy od nejvyšší soutěže České republiky až po IV. třídy a výsledkem je unikátní žebříček zlých mužů českého fotbalu! Našel se hříšník, který byl za podzim hned čtyřikrát vyloučen!

NEJTRESTANĚJŠÍ HRÁČI ROKU

JAK JSME SESTAVILI ŽEBŘÍČEK: Za obdrženou žlutou kartu byl hráči přiřazen jeden trestný bod, za červenou kartu pak body dva.

 

Nejhůře z tohoto hodnocení vyšel Jan Kopač z týmu FK Bohemia Kaznějov, hrajícího I.A třídu Plzeňského kraje. Na podzim totiž jako jediný hráč v republice viděl rovnou čtyři červené karty, se sedmnácti trestnými body se tak s přehledem stal Zlým mužem podzimu.

 

 

Pořadí hříšníků najdete v galerii - jak žebříček dle trestných bodů, tak samostatný pohled na hráče, kteří nasbírali nejvíce žlutých karet a karet červených...

 

ČTĚTE TAKÉ:

Žebříček TOP 500 nejlepších střelců podzimu

 

ZLÝ MUŽ PODZIMU 2016 

ZLÝ MUŽ SEZÓNY 2016/2017 

 

ZLÝ MUŽ PODZIMU 2017

ZLÝ MUŽ SEZÓNY 2017/2018 

 

   

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou