ŽEBŘÍČEK TOP 500 KANONÝRŮ PODZIMU ČESKÉ REPUBLIKY: 1. – 99. místo

0

A je tu finále! Sestavili jsme žebříček nejlepších kanonýrů českých trávníků podzimu 2018! Pravidelně detailně sledujeme dění od třetí ligy až po čtvrté třídy, ale jak najít nejlepší střelce z celé republiky? Podívejte se, jak dopadlo srovnání kanonýrů napříč všemi neprofesionálními soutěžemi - pořadí na samotném popředí žebříčku!

 

 

Abychom mohli jednotlivé soutěže České republiky a jejich kanonýry vůbec porovnat, stanovili jsme koeficienty obtížnosti dle úrovně soutěží a podle nich přesné trefy fotbalistů přepočítali do celkového žebříčku kanonýrů.

 

A jaké tedy je pořadí nejlepších střelců celého ročníku od 1. do 99. místa? To naleznete přehledně v galerii!

 

Stejně tak v galerii naleznete tabulku kanonýrů dle absolutního počtu nastřílených branek, bez úprav jednotlivými koeficienty.

 

Král střelců podzimu České republiky je ale naprosto jasný - je jím útočník LUKÁŠ MACH, hájící barvy TJ Sokol České Heřmanice. V okresním přeboru Ústí nad Orlicí vsítil neskutečných 36 branek za 13 odehraných zápasů. Nikdo jiný už tolik branek nenasázel, Mach uhájil prvenství mezi snipery i po přepočtu koeficientem.

 

Nikolaj Komličenko, nejlepší střelec první ligy, dal za Mladou Boleslav už sedmnáct gólů. Nejvyšší soutěž takový výkon už dlouho nepamatuje, Komličenko by se součtem bodů 52,7 suverénně trůnil na vrcholu našeho žebříčku.

 

 

POŘADÍ KANONÝRŮ OD 100. DO 299. MÍSTA ZDE

POŘADÍ KANONÝRŮ OD 300. DO 500. MÍSTA ZDE

 

 

ČTĚTE TAKÉ:

Žebříček TOP 500 nejlepších střelců podzimu 2016

Žebříček TOP 500 nejlepších střelců sezóny 2016/2017

 

Žebříček TOP 500 nejlepších střelců podzimu 2017

Žebříček TOP 500 nejlepších střelců sezóny 2017/2018


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou