Silvestrovské derby v Dívčicích - 2018

0

Tohle derby je odlehčené, pro některé diváky zábavnější než to klasické a stalo se silvestrovskou tradicí. Fotbaloví fanoušci Slavie a Sparty se proti sobě na Silvestra v Dubenci postaví už potřetí.

Vítězství obhajuje Sparta, která loni vyhrála 5:2, předloni to bylo dokonce 7:4. „Těším se hrozně moc. Po roce se zase můžeme sejít se spoluhráči i protihráči. Myslím, že pro nás je to dobrá událost. A chceme Spartu porazit,“ řekl záložník Dívčic Jan Valenta. Jeho spoluhráči v sešívaném týmu budou například Radek Hanousek, Pavel Švejda, Martin Maňhal, Martin Nýdl nebo Leoš Hromádka. Za Spartu nastoupí například Pavel Hezoučký, Tomáš Smékal, Martin Šíma nebo Marek Maršán. Derby pražských „S“ se uskuteční v poslední den roku jako obvykle v Dubenci na dívčickém hřišti. Utkání začíná ve 13:00 a můžete se těšit nejen na zajímavé utkání, ale i na následný penaltový rozstřel.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou