Hodnocení podzimu: TJ Sokol Jimramov

0

Třináctý tým okresního přeboru Jimramov, podzimní sezónu zhodnotil  Pavel Borovský.

Po nečekané jarní jízdě, přišel ještě méně očekávaný postup do okresního přeboru. Pravda mohli jsme jej odmítnout, ale převládl sportovní duch a rozhodli jsme se to zkusit. Vrátili jsme se po osmi letech a opravdu vůbec nevěděli do čeho jdeme. Chtěli jsme zachytit začátek, ale přes slušnou hru, jsme prvních sedm kol prohráli. V osmém kole přišla první výhra, ale po ní paradoxně tři kola, kdy jsme podali nejslabší podzimní výkony a schytali tři debakly za sebou. V předposledním kole v Borech jsme ale nečekaně bodovali a potvrdili to výhrou v posledním kole. Suma sumárum to hodilo 7 bodů, což je určitě méně než jsme si představovali, ale já jako trenér jsem s podzimem spokojen. Fotbalově jsme se určitě zase o kousek posunuli a někteří soupeři nám ukázali, kde všude ještě máme rezervy. Co se týče jara, je situace celkem jasně daná. Souboj o černého Petra se týká hlavně nás a Oskar boys. Teď je asi nálada lepší u nás, ale začíná se za 4 měsíce a to se může spousta věcí změnit. Na ukončené jsem opět nabídl spoluhráčům, že se nebráním změně na trenérském postu, ale vypadá to, že bodově neúspěšný podzim ustojím:-))) Uvidíme třeba někdo přijde, já bych byl i rád.

Lehce se dotknu úrovně soutěže. Nejlepší dojem na mně udělala Svratka, kde evidentně překonali krizové období a nastartovali novou, úspěšnější éru. Velmi dobře složené mužstvo a taky dobře vedený klub. O fotbalové kvalitě Hamrů není potřeba diskutovat, ale škodí jim, dle mého názoru, že často hledají problémy, tam kde nejsou a zbytečně je to rozptyluje. Bobrovou zvedl návrat Malého, mám trošku pochyby jak by se jim dařilo bez něj, ale mužstvo mají kvalitní. V Rozsochách budují perspektivní tým, ale ještě to bude chvíli trvat. Pak je osm týmů, které už se nedokáží vyvarovat výkyvům a za první čtyřkou budou bodově stále více zaostávat. No a pak je dvojka, která se přesvědčila, že přebor je oproti trojce jinej level:-))) Co bych chtěl vyzdvihnout je opravdu vysoká kvalita hracích ploch a jsem rád, že jsme na tom zamakali i u nás. Pro důchodce jako třeba já, odkojeného škvárou, je to úplnej balzám:-))) Pro mladší ročníky, škvára je černý hrací povrch, na kterém se hrálo v gumotextilních kopačkách, ale to už můžete najít pouze v archivu na youtube:-))))) Zimní příprava bude klasika, již teď chodíme každý pátek do jimramovské haly, hned po Novém roce začnou nedělní výběhy a na 9.3. máme domluven přátelák s Oslavany. TOP pětka přeboru: D. Havlík, M. Malý, J. Vítek, M. Špaček, M. Dvořák nej klobása přeboru: jednoznačně Jimramov:-))))

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou