Hodnocení podzimu: Sokol Bobrová

0

Třetí tým okresního přeboru Bobrová, podzimní sezónu zhodnotil  Miroslav Roháček.

Hodnocení podzimu

Začátek podzimu nás určitě nezastihl v tom nejlepším rozpoložení. Potýkali jsme se s poměrně rozsáhlou marodkou způsobenou nemocemi a zraněními. Především na krajích zálohy a v útoku jsme skládali sestavu jen velmi obtížně.

Zrcadlo nám nastavila první dvě venkovní utkání, kdy jsme si z hřišť soupeřů odvezli pěkné rance (a body to nebyly). Naštěstí hned v prvním domácím utkání jsme vydolovali tři body za výhru nad Bory a naznačili, že by to doma snad mohlo jít. V úvodu sezóny je zapotřebí poděkovat zkušenějším harcovníkům, kteří nás pomohli. Dalšími faktory, které nám mluvily v náš prospěch, byly poměrně rychlý návrat našich hroťáků do sestavy a také příchod našeho odchovance, ostříleného divizí, Martina Malého.

Vyhlídky do další části sezóny však byly stále nejisté. Přijelo k nám Křoví a umožnilo nám si zastřílet. Čekal nás přetěžký souboj v Radostíně, kde jsme skórovali a následně ubránili výhru 0:1. Řekl bych, že ve čtyřech z prvních pěti zápasů se pro nás pozitivně potvrdila jedna fotbalová pravda. Tabulce je jedno, jestli vyhrajete zápas o gól a další prohrajete o šest, nebo naopak, protože bodů je za to pořád stejně.

Sestava se pro další kola ustálila a nás čekalo klidnější období. Domácí výhry s Ujčovem, Novou Vsí B a Dolní Rožínkou ukázaly, že doma chceme body sbírat po třech. Naopak těsné venkovní prohry s rozjetou Svratkou a vedoucími Hamry, kde však bylo k remíze velmi blízko, přece jen potvrdily, že venku se nám tolik nedaří. Světlou výjimkou bylo nedělní odpoledne v Jimramově, kde jsme si zahráli a vyhráli.

Jako zápas pravdy jsme možná vnímali domácí zápas s Rozsochami. Tým, který se po minulé sezoně spolu se Svratkou asi nejvíce zvedl a který stejně jako náš disponuje řadou mladších hráčů. Zápas jsme zvládli, výsledek byl pro hosty možná až moc krutý. Asi jsme si mysleli, že na tomhle obláčku přejedeme i Křižanov. Nakonec jsme byli moc rádi alespoň za remízu, abychom se na rozlučku nevraceli bez bodu.

Uvidíme, co ukáže jarní část sezóny. Určitě se chceme pohybovat vepředu. Situace v tabulce je letos dost odlišná než loni, kdy byla po podzimu v několika bodech natěsnána celá tabulka. Dnes je vepředu vedoucí šestka, následuje šestka, která může být zatím celkem v klidu, a vzadu bojují Jimramov s Ujčovem, nad kterými se zdvihá varovný prst. Na jaře se pravděpodobně budeme muset vypořádat s absencí jednoho z našich studentů v týmu Petra Laštovičky. Naopak přejeme co nejhladší návrat do přípravy našemu křídelníkovi Vojtěchu Křepelovi.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou