Hodnocení podzimu: SK Svratka

0

Druhý tým okresního přeboru Svratka, podzimní sezónu zhodnotil Vojta Šmahel.

Hodnocení podzimu: 

Podzimní část sezóny nelze hodnotit jinak, než pozitivně.

 

V první řadě (musím zaklepat) jsme se vyhnuli nějaké výraznější marodce/absencím a byli jsme schopni na každý zápas poskládat silné mužstvo i s několika náhradníky. Jako druhý zcela jasný fakt, který nám hrál do karet bylo i posilnění kádru. Ze Svratouchu přišel Martin Bureš, který s osmi brankami je spolu se Zdeňkem Kalinou náš nejlepší střelec. Velmi dobře se  do týmu také zapracovala zahraniční posila Kharchenko a také velmi byl znát comeback Jana Vítka, který se po návratu z cest dostal do bývalé formy. Jako další velmi pozitivní zlepšení oproti předchozím sezónám byla i bilance na hřištích soupeřů, kde s bilancí 4-0-2 jsme obsadili v dílčí tabulce první místo.

 

Z čistě statistického hlediska máme 28 bodů při bilanci (9-1-3) a skóre 38:14. Za nejlepší představení našeho týmu v podzimní části považuji výhru 3:0 v Křoví, které jsme porazili v jejich plné sestavě a vysoké domácí výhry s Jívoví a Bystřicí.

Jediný vyloženě průšvih byl v Borech, kde jsme podlehli 3:0, když jsme nedokázali proměnit spoustu šancí a byl to prostě zápas blbec.

 

Optimisticky jsem v loňském hodnocení sezóny psal o tom, že bychom se rádi pohybovali v první pětce. Pro mnohé je současné umístění překvapení, ale někteří hráči v této půl sezóně naplno prokázali svůj velký potenciál. Celkově týmová chemie a parta fungovala výborně a  tak je druhé místo logickým vyústěním těchto věcí.

 

Jarní sezóna nebude jednoduchá. S výjimkou Hamrů nás ostatní týmy ze špičky čekají venku. Půjdeme do toho zápas od zápasu a uvidíme, nač to v konečném důsledku bude stačit. Hodně napoví úvodní tři kola, v nichž hrajeme 2x venku a následně nás doma čekají Hamry. Pokud si přeneseme formu z konce podzimu může se stát „cokoliv". Cílem je hrát hezký fotbal, bavit hrou sebe a diváky a pokusit se umístit na co nejvyšší pozici, pokud možno medailové. 

 

Závěrem chci poděkovat všem fanouškům a sponzorům za podporu v podzimní části sezóny! Dále velký dík patří také realizačnímu týmu- trenéru Fandovi Mládkovi st., vedoucímu Janu Vítkovi st. a z vedení oddílu pak především Petru Moučkovi a Honzovi Mládkovi. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou