NEJ VÍKENDU: Výhry o třináct branek, sedmigólový sniper a zápas, který nenudil

0

Další hrací kolo za námi! Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů v akci. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu České republiky!

DEBAKLY VÍKENDU

14:1 - TJ Jíloviště B - TJ Tatran Kamenný Přívoz 

13:0 - Slavoj Obecnice - TJ Obořiště 

13:0 - SK Štětí B - Račiněves 

 

KANONÝR VÍKENDU – 7 branek

Lukáš Bydžovský z Částkova nasázel v zápase OP Tachov neskutečných sedm gólů, jasný střelecký král republiky za minulý víkend!



NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 524 DIVÁKŮ

Na divizní zápas 1. FC Viktorie Přerov - FK Kozlovice zavítalo přes pět stovek diváků a radovali se z výhry domácího celku.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

6:7 - FK Brod nad Tichou - TJ Slavoj Chodová Planá B 

Jako na houpačce. V zápase nejnižší třídy vedli hosté ve 13. minutě už 3:0. No a v 25. minutě už bylo zase srovnáno. Běží 58. minuta a Chodová Planá B vede po slepených gólech už 7:3. A začala další domácí stíhací jízda. Tentokrát už ale nedokončena, rozhodčí ukončil utkání za stavu 6:7.

 

DIVOČINA VÍKENDU - 10 ŽK + 4 ČK 

TJ Řepín - TJ Sokol Ovčáry (III. třída Mělník)

Rozhodčí Josef Šmíd rozjel v zápase pořádný karetní mariáš. V první půli napomínal ještě jen žlutými kartami, celkem pětkrát, ale ve druhém dějství se poroučili ze hřiště rovnou čtyři fotbalisté s červenou kartou.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou