Vávra s Havlem si dlouho nezahrají, zápas byl kontumován!

0

V jedenáctém kole se nedohrál zápas Lubná vs. Senomaty kvůli inzultaci sudího Kozáka. Disciplinární komise zasedla, tresty pro aktéry utkání jsou známé a ukání bylo kontumováno ve prospěchu Baníku Lubná. Přinášíme slíbené informace!

Co se vlastně v Lubné stalo? ZDE si můžete vše připomenout.

 

"Z pozice člena komise rozhodčích mohu říci, že opravený protest, který zaslal klub SK Senomaty, na základě našeho vyzvání ( pozn. takže to není ten, co je uveden v zápise o utkání), jsme především z důvodu nedostatku důkazního materiálu nemohli rozhodnout ve prospěch tohoto klubu, a to ani částečně. Neprokázalo se, že by rozhodčí pochybil. Logicky jsme tedy protest zamítli. Zároveň jsme neshledali důvod rozhodčímu Kozákovi jeho tvrzení nedůvěřovat, jelikož mj. jeho zranění popsaná v lékařské zprávě zcela odpovídala popisovanému zákroku. Primárně jsme nicméně hodnotili na základě označených důkazů. Pokud by klub doložil svá tvrzení skutečně relevantními důkazy, tak bychom rozhodčí za to patřičně potrestali, což už se za působení této komise stalo," sdělil k věci člen komise rozhodčích.

 

"Disciplinární tresty byly uděleny na základě zprávy rozhodčího a vyjádření dalších účastníků utkání, z nichž někteří byli předvoláni přímo na jednání disciplinární komise a někteří další, dle mých informací, podali k celé věci svůj názor telefonicky. K uděleným trestům mohu říci, ačkoliv nejsem v disciplinární komisi a disciplinární řád do detailu neznám, že jsou uděleny spíše na spodní hranici, jelikož za fyzické napadení delegovaných osob, ať tak nebo onak, lze udělit až dvouletý zákaz činnosti a navíc lze udělit finanční pokutu na okresní úrovni ve výši až 50 000 Kč. Velmi nás mrzí, že se v poslední době se na okresních trávnících dějí věci tohoto rázu ať už mezi hráči nebo vůči rozhodčím," řekl závěrem k věci sekretář OFS Rakovník Milan Vyhnanovský.

 

Trest pro Jakuba Vávru: zákaz činnosti do 9.5.2019

Trest pro Ondřeje Havla: zákaz činnosti do 23.6.2019

Kontumace: TJ Baník Lubná - SK Senomaty 3:0


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou