Chvíle hrůzy ve Svádově, kde hráči oživovali asistenta trenéra. Děsivé zranění utrpěl hráč v Olbramovicích

0

Tento víkend jako kdyby přitahoval vážné a tragické situace. Dva zápasy nebyly dohrány z důvodu psychického otřesu jeho aktérů. Horní Věstonice zase své utkání neabsolvali v plné délce, protože už neměl kdo jej dohrát...

BOJ O ŽIVOT

Svádov/Olšinky – SK Březiny

Ve 14. minutě bylo přerušeno utkání za stavu 0:0 z důvodu kolapsu asistenta trenéra domácích. Ten se ocitl v přímém ohrožení života, kdy byl oživován přítomnými hráči přibližně patnáct minut, a to až do příjezdu sanitky. Po příjezdu záchranářů byl použit defibrilátor. Po deseti minutách se záchrance podařilo obnovit životní funkce diváka. Po odjezdu záchranky přišli kapitáni obou družstev za rozhodčím, že z důvodu psychického otřesu nejsou schopni dále pokračovat v utkání a domluvili se, že utkání chtějí odložit s náhradním termínem 24. 11. 2018 od 10:30.

 

NA DRUHÝ POKUS SE UŽ DOHRÁLO

Střeň – Sokol Velký Újezd

Ve Střeni se dohrával zápas s Velkým Újezdem, protože při prvním pokusu hráči stihli jen poločas. Po ukončení prvního poločasu tehdy vnikl na hřiště nezjištěný, podle domácích hostující divák, a inzultoval náhradního brankáře domácího oddílu. Po této inzultaci nastala strkanice mezi diváky a hráči domácího a hostujícího oddílu. „Vzhledem k tomu že situace byla vyhrocená, utkání jsem ukončil. Bylo nebezpečí, že kdyby se pokračovalo, utkání by se stejně nedohrálo,“ sdělil k situaci hlavní rozhodčí říjnového zápasu. Tentokrát už vše proběhlo v klidu, z výhry se radovali hosté.

 

ČERVENÉ KARTY, ZRANĚNÍ... A NEMĚL KDO HRÁT

Nosislav – Horní Věstonice

Stává se to, ale ne zas tak často. Horní Věstonice přišly už v prvním poločase o dva vyloučené hráče po kritice rozhodčího. Ten tak v 17. minutě poslal hosty do oslabení dvou mužů. Po poločase byl stav 6:0, v 62. minutě pak klesl počet hostujících hráčů, kteří odstupovali kvůli zranění, pod číslo sedm. To znamenalo jediné – automatické ukončení zápasu.

 

STRACH O KAPITÁNA

Olbramovice – Šanov

V 80 min. došlo ke zranění hostujícího kapitána Marka Héla, který ležel na zemi a protihráč mu při couvání nechtěně stoupl na hlavu. Následkem bylo vážné zranění hlavy. Během čekání na sanitku zraněný hráč dostal několikrát záchvat a jednou byl v bezvědomí. Po odvezení hráče nebyli z psychických důvodů hráči hostů i domácích schopni utkání dohrát. „Po vzájemné dohodě jsem utkaní ukončil za stavu 0-0,“ uzavřel sudí zápasu. Dle zpráv z klubu dopadla následná vyšetření dobře a Hél by měl vyváznout bez vážných následků.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou