Berbr s Barošem jako pomezní v pralese? Převýšovský fór zůstal nepochopen

0

Nejnižší třída na Královehradecku se může chlubit jednou perličkou. V letošní sezóně už v ní totiž mával jak místopředseda fotbalové asociace Roman Berbr a útočník Baníku Milan Baroš. Anebo to bylo jinak?

Převýšovský B tým právě Berbra a Baroše v několika případech uvedl jako asistenta rozhodčího do zápisu z utkání. Ve IV. třídě nejezdí na zápasy trojice rozhodčích, ale pouze hlavní, pomezní obstarávají laici z řad jednotlivých klubů. Převýšov B dosadil do funkce asistenta známé postavy, včetně jejich správných identifikačních čísel.

 

Jenomže to neuniklo okresnímu fotbalovému svazu Hradec Králové, který se rozhodl, že vtip jen tak nepřejde. Případ tak putoval před disciplinární komisi, a to „pro úmyslné a opakované chybné vyplnění ZOU v zápasech 4. třídy skupiny B.“

 

A výsledek? Vedoucí mužstva odešel od disciplinárky s trestem do konce sezóny, kdy nesmí vykonávat žádnou z funkcí. Klub pak vyfasoval pokutu ve výši 2500 Kč.

 

A projednání neunikli ani hlavní sudí, kteří uvedení Baroše s Berbrem do zápisu umožnili.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou