NEJ VÍKENDU: Devítigólový sniper a 500 fanoušků na zápase okresního přeboru

0

Další hrací kolo za námi! Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů v akci. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu České republiky!

DIVOČINA VÍKENDU – 5 ČERVENÝCH KARET V ZÁPASE

Utkání Vstiš - Radkovice v okresním přeboru Plzeň-Jih nabídlo za posledních 25 minut hry v průměru jedno vyloučení na herní pětiminutovku! Nejdříve byli vedoucím hostům vyloučeni dva fotbalisté, domácí je ale v tomto ohledu stihli předehnat - nakonec totiž putovali pod sprchy hned tři hráči Vstiše.

 

DEBAKLY VÍKENDU

18:0 Rajnochovice - Martinice

15:1 SK Málkov - AFK LoKo Chomutov

1:14 TJ Sokol Osvračín B - TJ Sokol Babylon

 

KANONÝR VÍKENDU – 9 branek

Tomáš Topič zažil nezapomutelný den - k debaklu týdne 18:0 přispěl v dresu Rajnochovic rovnou polovinou všech branek! Neskutečný výkon.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU

490 - Utkání TJ Petřvald - SK Slavoj Petřvald přilákalo v okresním přeboru Karviná téměř 500 diváků. Derby jako řemen!

  

OBRAT VÍKENDU: Z 1:4 NA 6:5

Zaječice - Lešany (Benešov | IV. třída sk. A): Zaječice prohrávaly po půli o tři branky, ve druhém poločase ale neskutečně zabraly!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou