Poříčí se ohrazuje proti názoru Slaného o úmyslném překládání zápasu

0

V rámci osmého kola byl odložen zápas Poříčí vs Slaný, který se v rámci dohrávky odehrál 11. října. Domácímu celku se nelíbil ohlas soupeře, a tak se proti němu ohradil, na což má samozřejmě právo. V článku si můžete přečíst, co se oběma stranám nelíbí.

Ohlas ze Slaného - Milan Šúr, vedoucí týmu:

 

 

"V Poříčí jsme chtěli vyhrát a ziskem bodů odpovědět na poněkud nefér praktiky domácích s odkládáním (nejen tohoto) zápasu. Tasit se v den zápasu na hráče soupeře, z nichž někteří mají doma děti, s příušnicemi, to se mi zdá být opravdu poněkud přes čáru. Ve čtvrtečním večerním utkání jsme prohráli, nicméně v první půli jsme byli herně o něco lepší. Po změně stran tak tomu již bohužel nebylo. Rozhodčí Tvaroh udělil hned sedmi našim hráčům žlutou kartu a navíc Zelenka byl po druhé žluté vyloučen. O urputném boji svědčí také tři žluté pro domácí. Po pátečním volnu zajíždíme v sobotu do Hvozdnice."

 

 

Reakce klubu SK Posázavan Poříčí nad Sázavou z.s.:

 

 

Na SKFS již bylo 25.9.2018 hlášeno ,že se v klubu objevilo u jednoho dítěte příušnice, jelikož otec dítěte pracuje jako trenér mládeže v SK a 29.9.2018 projevoval ještě se svým mladším synem příznaky příušnic stejné jako jeho mladší syn. Čekalo se tedy na výsledky a odběry krve zda se vše potvrdí ovšem termín výsledků byl až 30.9.2018 ve 12 hod.

 

 

Proto došlo k telefonickému kontaktu do Slaného na předsedu klubu pana Hořejšího. Bylo vedením SK Posázavan upozorněno na možné problémy s příušnicemi. Rozhodnutí zda se utkání bude hrát nebo ne bylo ,ale jen a jen na dohodě obou klubů zejména na klubu SK Slané.

 

 

Dle našeho názoru vyhrál zdraví rozum před sportovními ambicemi a výsledky. Nákaza příušnic jak všichni víme je u dospělých mužů velice nebezpečná a může také znamenat i ohrožení plodnosti jedince nebo i vypuknutí karantény ve dvou částech Středočeského kraje.

 

 

Náš klub i sportovní veřejnost si nesmírně Váží rozhodnutí pana Hořejšího, které se zjevně dnes nelíbí sportovní veřejnosti ve Slaném, ale co by se stalo, kdyby se vše potvrdilo a došlo by k nákaze i hráčů Slaného. A funkcionáři SK Posázavan by zmiňovanou hrozbu nezveřejnili klubu SK Slaný. Toto jsou fakta proč utkání bylo přesunuto na jiný náhradní termín dle požadavku SK Slaný.

 

 

S pozdravem VV SK Posázavan Poříčí nad Sázavou z.s.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou