19. kolo Tip experta: Josef Krchňák

0

Bývalý hráč Skalky, který v současnosti z pracovních důvodu fotbal nehraje tipuje výsledky 19. kola. Přestože bydlí v současnosti v Praze výsledky okresního přeboru Prostějov bedlivě sleduje. V souboji s Hanou věří svému týmu. Je tento tip spravny? A co ostatní tipy? Jestli jde Pepovi tipování se dozvíme během následujícího vikendu.

 FK Skalka 2011 - Haná Prostějov    1  

Skalka má výhodu domácího hřiště, ale Haná měla skvělí vstup do jarní části sezony,kdy porazila jednoznačně Čechovice. Přesto doufám, že Skalka podá bojovný výkon a dosáhne na vítězství.

 Sokol Olšany - TJ Sokol Určice B   2 

Určice v předchozím duelu přehráli dosud kvalitně hrající Vrahovice jednoznačným výsledkem 6:1 a Olšany, které podávají velice průměrné výsledky, nestačí na kvalitní Určice a prohrají.

 Sokol Vrahovice - Sokol Držovice 1

Vrahovice jednoznačně vyhrají, mají výhodu domácího prostředí a myslím si, že při tomto zápasu padne hodně gólů a Držovice obdrží velký příděl branek.

 TJ Smržice - Sokol Zdětín 0

Zápas týmů z dolní poloviny tabulky, nebude to moc gólový zápas,a proto dávám remízu.

 Haná Nezamyslice - Horní Štěpánov 1

Nezamyslice nejlepší tým podzimu jednoznačně ovládl první polovinu ligy. Horní Štěpánov taktéž velmi kvalitní mužstvo, které se momentálně pohybuje na 4. pozici. Zápas bude velmi kvalitní ve velkém tempu, ale bude o jednom golu, který vsítí domácí mužstvo a vyhraje a upevní pozici lídra.

 FC Kralice na Hané B - Sokol Brodek u PV 1 

Kralice budou chtít jednoznačně vyhrát a odlepit se ode dna tabulky. A domnívám se, že proti kvalitnímu Brodku, který stíhá Skalku se mu to jednoznačně podaří.

 Sokol Přemyslovice - TJ Sokol Čechovice B 2

Bude to vyrovnaný zápas, ale přikláním se k výhře Čechovic.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou