Zuřivý trenér, hození míče do obličeje a nakonec napadení hlavního sudího jeho asistentem

0

Mělo jít o obyčejné utkání III. třídy opkresu Olomouc. Sokol Bouzov - Sokol Pňovice. Pňovice bojují o čelo, zatímco Bouzov se krčí na spodku tabulky, takže se čekal hostující nápor a lehká cesta za body. Zápas byl ale vyrovnaný. A také velmi nervózní. A nakonec se vůbec nedohrálo. Co se stalo?

 

Rozhodčí Přenosil vše podstatné popisuje v zápise o utkání. V 51. minutě byl za stavu 0:0 vykázán trenér domácího družstva Karel Procházka za urážlivé a pohoršující výroky na adresu rozhodčího, kdy asi minutu adresoval rozhodčímu příval sprostých slov. Po vykázání ze začátku odmítal opustit hrací plochu a pokračoval v urážkách, nakonec hrací plochu přece jen opustil.

 

Pak došlo v 59. minutě k dalšímu vypjatému momentu, který už byl pro sudího poslední kapkou. Vyloučil totiž za hrubé nesportovní chování domácího Marcela Lofítka. "Úmyslné hození míče do obličeje protihráče. K incidentu došlo při autovém vhazování, když hráč hodil zcela vědomě míč do obličeje soupeře, který neměl žádný čas se od místa vhazování vzdálit," vysvětloval svůj pohled na věc devatenáctiletý rozhodčí.

 

Následně se začaly dít věci. Po udělení červené karty totiž došlo k inzultaci rozhodčího prvním asistentem, který byl členem domácího družstva. Ten do rozhodčího opakovaně strkal a vrážel. Následně došlo k obklopení rozhodčího všemi domácími hráči, kteří rozhodčího dle jeho slov dále slovně napadali a uráželi. "Vzhledem k nekončícím nadávkám a výhrůžkám na adresu rozhodčího a výše popsanému incidentu s prvním asistentem bylo nutné utkání v 60. minutě ukončit," dodal hlavní sudí Přenosil.

 

Zápas se tak dohraje u kulatého stolu, očekávat se dá kontumace v prospěch hostujícího celku a také tučné tresty pro bouzovské zástupce...

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou