NEJ VÍKENDU: Výhra o třiadvacet gólů i obrat ze stavu 1:5 dovršený v 90. minutě

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu!

DIVOČINA VÍKENDU – 5 ČERVENÝCH KARET, 16 KARET CELKEM

Tak to byla opravdická Řež. Spartak Čelákovice se utkal na svém hřišti právě s Husincem/Řeží v nejnižší třídě okresu Prahy – východ. Rozhodčí Filo vyloučil hned pět fotbalistů, z toho hned čtyři z hostujícího celku. Celkově tasil některou z karet rovnou šestnáctkrát, proměněny byly dvě penalty.

 

DEBAKLY VÍKENDU

23:0 SK Slatina B - SK Jundrov B: Ve III. třídě na Brněnsku rezerva Slatiny rozebrala do šroubků Jundrov B.

1:12 - Novosedlice doma ostudně padly s rezervou Proboštova, už po půli to bylo 0:6.

 

KANONÝR VÍKENDU – 6 branek

Petr Míček z Petrohradu, Lukáš Majba z Městečka, Luboš Odcházel z Doubravy, Jan Lev z Prosečné, Jaroslav Daniš z Pustovět a spořický Samuel Dvořák. Co mají společného? Všichni nasázeli o víkendu v jediném zápase šest gólů a stali se tak nejlepšími střelci republiky.

 

DIVÁCI – 650

Pokud se podíváme na soutěže od třetí ligy níže, tak nejvíce naplněný byl stadion TJ Start Brno. Na zápas se Sokolem Krumvíř přišlo hned 650 diváků. 

 

PŘESTŘELKY A OBRATY VÍKENDU

Slavia Jesenice B - TJ Viktoria Vestec B (Praha - západ | III. třída sk. A) 5:6 (4:1)

Domácí vedli po půli 4:1, ve druhém poločase pak 5:2, ale konečné skóre bylo 5:6. Hosté skórovali čtyřikrát v rozmezí 76. a 86. minuty.

 

SK KAVAS Větrovy B - SK Červený kůň Tábor (Tábor | IV. třída sk. A) 6:6 (3:6)

Neskutečná stíhací jízda domácího celku. Stav ve 34. minutě byl 1:6, nakonec z toho byla remíza 6:6.

 

TJ Sokol Malesice B - TJ Union Plzeň B (Plzeň - Město | III. třída) 5:6 (5:1)

Union Plzeň B svůj obrat při ztrátě čtyř branek dokonce dokonal! 5:1 po půli vedly Malesice B, hosté ale předvedli parádní finiš, v 85. minutě srovnali a v 90. minutě vstřelili rozhodující gól.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou