Polná zažila fotbalový svátek, v poháru hostila Spartu. A dlouho ji trápila!

0

Povinnost splněna, odškrtli si po utkání 3. kola MOL Cupu fanoušci Sparty. Divizní Polná ale vzdorovala statečně!

Slavoj Polná - Sparta Praha 1:4 (0:1)

Branky: 77. Čížek – 22. Pulkrab, 74. Radaković, 88. Šural, 90. Hložek

Karty: 62. Fadrný, 85. Urbánek – 27. Vácha, 38. Wiesner

 

Polná: J. Skočdopole - V. Haala, O. Šourek, J. Urbánek, D. Čížek - M. Pecina (55. J. Fadrn­ý), D. Kavka, J. Holub, J. Klíma, J. Bajer (76. Š. Rod) - T. Válek (69. D. Voráč)

Sparta: M. Heča - T. Wiesner, U. Radakovič, L. Štetina, E. Čivič - M. Sáček, L. Vácha (63. S. Plavšič), G. Kanga, B. Vatajelu - M. Pulkrab (50. J. Šural), G. Mebrahtu (83. A. Hložek)

 

Domácí Polná působí v Divizi D, kterou na fotbalunas.cz podrobně sledujeme. Pro klub z Vysočiny bylo utkání se Spartou velkým svátkem, na zápas dorazilo 3500 diváků! Domácí se Sparty nelekli, ale první a jediná branka prvního poločasu přišla z dílny hostů. Pulkrab byl na konci povedené kombinační akce a bylo to 0:1.

 

Třetí tým divizní tabulky se držel v těsném závěsu až do 74. minuty, kdy Radaković, který vedle Kangy byl jediným hráčem z ligové základní sestavy Pražanů, skóroval podruhé. Domácí si ale vzápětí užili svou chvíli slávy. Čížek překonal Heču a bylo to opět jen o branku. Sparta ale drama nepřipustila a v závěru dvěma góly stanovila konečné skóre na 1:4. Do osmifinále tak postoupil velký favorit střetnutí, cesta Polné pohárem skončila ve třetím kole.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou