Létající trenéři ve Žďáře n. S.

0

Ve středu 26. září od 16.30 hodin do 18.00 hodin se uskuteční na hřišti ve Žďáru nad Sázavou ukázkový trénink Létajících Trenérů. 

Tento projekt se týká zejména malých klubů a jejich trenérů, kteří v nich působí a mají buď základní trenérskou licenci C, nebo dokonce nemají žádnou. Přesto se starají o jednu z nejsvízelnějších a nejdůležitějších částí fotbalu. Starají se totiž o naše děti, talenty, které nás za 12 - 15 let mohou reprezentovat na vrcholné úrovni jako současní reprezentanti. Projekt Létajících týmů trenérů navazuje na změny, které se udály v posledních letech. Přechod na malé formy fotbalu se vším, co k tomu patří, oslovování rodičů ke spolupráci, změna zaměření v jednotlivých trenérských licencích a další detaily. Byl nastaven směr, kterým by se měl ubírat trénink a výchova malých fotbalistů. Jde především o zaměření na přípravkové kategorie a pomoc je tedy nabízena primárně trenérům přípravek.

Trenéři létajících týmů budou s dětmi na hřištích ukazovat zásadní směry, kterým by se měly děti a trenéři ve fotbalu ubírat. Budou diskutovat s trenéry a přinášet přímo k nim informace, které získali na seminářích, vyšších trenérských licencích, ale i zahraničních stážích. Takové ukázkové tréninky budou otevřené i pro trenéry ostatních klubů a vlastně i ostatních věkových kategorií, protože většinou to, co je náplní tréninku v přípravkách, má své podstatné uplatnění i ve starších kategoriích, i když s určitými úpravami.

Celá akce je přístupná zdarma. Pozvánka platí pro trenéry mládežnických družstev, ale vítáni budou zejména trenéři okresních mužstev ve Žďárském okrese.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou