Damková v jiném balení. Polská sudí uchvátí krásou i vzděláním!

0

Okouzlující Polka Karolina Bojar imponuje nejen svým vzhledem, ale i tím, že se dokonale vyzná ve fotbalových pravidlech. Navíc studuje práva a je výbornou atletkou!

Fotbalových rozhodčích ve světě přibývá a tahle krásná Polka se stala kometou, přestože píská nižší soutěže. Sexy fotky studentky práv a rozhodčí nadchly fotbalový svět. A Karolina Bojar toho hodlá využít a probojovat se do vyšších soutěží.

 

Jednadvacetiletá sudí studuje práva na Jagellonské univerzitě v Krakově. „Především chci dokončit studia, pak chci pokračovat v práci a zlepšovat se, dokud nebudu schopna vést zápas jako profesionálka,“ řekla médiím Karolina Bojar. 

 

Na polském akademickém mistrovství v atletice, které se konalo ve městě Lublin, reprezentoval svoji univerzitu ve štafetě na 4 x 400 metrů a s kolegyněmi zaběhla rekord své školy. Atletika je Bojarové blízká. Je dokonce polskou juniorskou šampiónkou v běhu na 3000 metrů.

 

Karolina Bojar má k funkci rozhodčí předpoklady. „Sudí byl můj děda i táta, a tak jsem šla v jejich stopách. Moc mě ten sport baví. Práce rozhodčích mě přitahuje kvůli té adrenalinové výzvě. Není to rutina, protože každý zápas je jiný. Ještě se mi nestalo, že by byl na mě někdo hrubý nebo dokonce sprostý. My ženy máme přirozené kouzlo, které nám pomáhá udržovat klid během hry i při vypjatých situacích,“ řekla Bojar v rozhovoru pro polskou stanici TVN24.

 

Líbí se vám polská sudí Karolina Bojar?

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou