FC ŽĎÁR nad Sázavou pořádá nábor!

0

V úterý  25. září pořádá náš klub FC Žďár nad Sázavou nábor dětí do nejmladších kategorií. Hledáme fotbalové talenty ročníku narození 2011 a mladší. Přihlásit se však mohou i starší hráči a hráčky!

V úterý  25. září  proběhne na hlavním hřišti fotbalového stadiónu na Bouchalkách nábor do fotbalového klubu FC Žďas Žďár nad Sázavou. Začátek je naplánován na 16.30 hodin! Přiveďte své děti ročníku narození 2011 a mladší do klubu, který patří mezi špičku v práci s mládeží v celém regionu Vysočiny.

V klubu vás přivítají proškolení trenéři s licencemi UEFA A nebo UEFA B. Na náboru Vás přivítá mimo jiné reprezentatka České republiky U19 Simona Novotná, která vede v klubu nejmenší adepty kopané, což jsou předškolní děti ve věku pěti a šesti let. 

Klub FC Žďas Žďár dosáhl v minulých sezónách několika výrazných mládežnických úspěchů. Naši žáci hrají od podzimu nejvyšší ligové soutěže v republice a spolu s týmy přípravek vyhrávají prestižní domácí turnaje za účasti naší fotbalové elity.

Mládežnický fotbal FC Žďár nad Sázavou má v této sezóně v soutěžích FAČR úctyhodných deset mužstev, která hrají ligové a divizní soutěže. Přijďte a přiveďte Vaše děti do klubu, ve kterém již hrají hráči z celého okresu Žďár nad Sázavou, namátkou jsou zde mládežníci z více jak desíti vesnických mužstev.

Jsi už fotbalista v kategorii mladší přípravky až staršího dorostu z blízkého okolí a chtěl by jsi si zahrát první ligu nebo divizi? Ozvi se nám na uvedeném telefonním čísle 737537203, budeš poté vyzkoušen v klubu FC Žďas  Žďár nad Sázavou.

S dalšími případnými dotazy se obracejte na trenéry, jejich kontakt najdete na tomto webu: www.fczdas.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou